Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΔΕΔΔΗΕ: Eχουν επανηλεκτροδοτηθεί περίπου 2.700 παροχές από το σύνολο των 7.500 που υπέστησαν ζημιά

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι  συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο στις πληγείσες από τη φονική πυρκαγιά περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
Μέχρι στιγμής έχουν επανηλεκτροδοτηθεί περίπου 2.700 παροχές από το σύνολο των 7.500 καταναλωτών που επηρεάστηκαν από τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά στο Δίκτυο, στις περιοχές Μάτι, Νέος Βουτζάς και Ραφήνα, ενώ έχουν αντικατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία 20 υποσταθμοί από το σύνολο των 50 που καταστράφηκαν.
Η Εταιρία έχει ενεργοποιήσει από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης των πυρκαγιών όλες τις εσωτερικές της διαδικασίες για την αντιμετώπιση κρίσεων και έκτακτων γεγονότων, έχοντας θέσει σε
πλήρη ετοιμότητα όλα τα συνεργεία της, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την επάρκεια υλικών και εξοπλισμού.
Για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Ανατολική Αττική εργάζονται 200 περίπου άτομα, με τη συνδρομή και μεγάλου αριθμού οχημάτων και μηχανημάτων από πολλές περιοχές της χώρας.
Ο ΔΕΔΔΗΕ θα συνεχίσει πυρετωδώς τις προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών του Δικτύου, ενημερώνοντας το κοινό για την πρόοδο των εργασιών του μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης όλων των καταναλωτών, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τη συμπαράστασή του προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Αρχειοθήκη ιστολογίου