Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΡΑΕ: Έγκριση συμβάσεων του ΑΔΜΗΕ

Με σημερινή της ανακοίνωση, η ΡΑΕ αποφάσισε την έγκριση των εξής έργων του ΑΔΜΗΕ:
Α. Την έγκριση του Συμπληρώματος Νο. 1 της υφιστάμενης υπ’ αριθμό 37/29-6-2012 Σύμβασης παροχής υπηρεσιών της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. προς τη ΔΕΗ Α.Ε. για το έργο «Μελέτη, Προμήθεια Εξοπλισμού και Ανέγερση Υ/Σ 150/20 kV Αφάντου (Υπαίθριου τύπου)». Να επικαιροποιηθεί ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου, ούτως ώστε να αναφέρεται σε μελλοντικό χρόνο από την ημερομηνία έγκρισης της σύμβασης από τη ΡΑΕ.
Β. Την έγκριση του Συμπληρώματος Νο. 1 της υφιστάμενης υπ’ αριθμό 42/29-6-2012 Σύμβασης παροχής υπηρεσιών της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. προς τη ΔΕΗ Α.Ε. για το έργο «Μελέτη, Προμήθεια..
Εξοπλισμού και Ανέγερση Υ/Σ 150/20 kV Ιαλυσσού (Υπαίθριου τύπου)». Να επικαιροποιηθεί ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου, ούτως ώστε να αναφέρεται σε μελλοντικό χρόνο από την ημερομηνία έγκρισης της σύμβασης από τη ΡΑΕ.
Γ. Την έγκριση της σύμβασης ΔΚΥΟΡ – 5256755 παροχής υπηρεσιών της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. προς τη ΔΕΗ Α.Ε. για το έργο «Αποξήλωση είκοσι έξι (26) πύργων των Γ.Μ. 150kV Λαμία – Πτολεμαΐδα, Καρδιά – Φλώρινα - Πτολεμαΐδα, Καρδιά - Πτολεμαΐδα».
Δ. Την έγκριση του Συμπληρώματος Νο. 1 της υφιστάμενης υπ’ αριθμό ΔΚΥΟΡ - 5258753 Σύμβασης παροχής υπηρεσιών της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. προς τη ΔΕΗ Α.Ε. για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών και παραλαβή – θέση υπό τάση του εξοπλισμού του Υ/Σ 150kV/ΜΤ Ορυχείου Νοτίου Πεδίου του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας». Να επικαιροποιηθεί ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου, ούτως ώστε 5 να αναφέρεται σε μελλοντικό χρόνο από την ημερομηνία έγκρισης της σύμβασης από τη ΡΑΕ.
Ε. Έως την επικείμενη έγκριση του Τιμολογίου Σύνδεσης Χρηστών στο ΕΣΜΗΕ από τη ΡΑΕ, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 140 του Ν. 4001/2011, η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. οφείλει να παρέχει τις αναφερόμενες στις ως άνω συμβάσεις υπηρεσίες και σε κάθε άλλο χρήστη με τους ίδιους όρους, τιμολόγια και προϋποθέσεις.

 http://energypress.gr/news/rae-egkrisi-symvaseon-toy-admie

Αρχειοθήκη ιστολογίου