Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Γ. Μανιάτης: “Άμεση λειτουργία του υδροηλεκτρικού στη Μεσοχώρα”


mesoxora 
Να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει άμεσα το Υδροηλεκτρικό έργο του Φράγματος Μεσοχώρας, τόνισε ο βουλευτής και υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για θέματα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Υποδομών Ενέργεια Γιάννης Μανιάτης, περιοδεύοντας χθες στον Νομό Τρικάλων.
Ο πρώην υπουργός, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος, επισκέφθηκε τόσο τον Δήμο Πύλης όσο και το Φράγμα Μεσοχώρας, χαρακτηρίζοντάς το ως “έργο πνοής που θα συνεισφέρει στην περιοχή και τη χώρα, τόσο στην παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας όσο και στην άρδευση του Θεσσαλικού κάμπου”. Τάχθηκε, δε, υπέρ της άμεσης εκτέλεσής του, προσθέτοντας με έμφαση ότι “αποτελεί κορυφαία πολιτική και ..
αναπτυξιακή προτεραιότητα”.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρθηκε και σε πολιτικά ζητήματα, επισημαίνοντας πως “η χώρα παραπαίει, ακολουθώντας μία καταστροφική οικονομική πολιτική”. Σε ό,τι αφορά στην πολιτική πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο κ. Μανιάτης μίλησε για “άμεσο στόχο την ανασυγκρότηση των προοδευτικών δυνάμεων και της κεντροαριστεράς, στη βάση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της προόδου και της επιχειρηματικότητας”.
Προέτρεψε, δε, την κοινωνία να “σταθεί όρθια, ενάντια στις όποιες δυσκολίες”, ενώ σχολίασε και την τρομοκρατική ενέργεια στις Βρυξέλες λέγοντας πως “οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την απειλή που ξεπροβάλλει στην καρδιά της Ευρώπης”.

ΠΗΓΗ: thessaliatv.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου