Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ 
 Σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στους πύργους ελέγχου στο Νότιο, στην Καρδιά, στην Μαυροπηγή και στο Αμύνταιο, προχώρησε σήμερα το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε μία προσπάθεια να εκφράσει, έστω και με αυτή τη συμβολική κίνηση, την διαμαρτυρία του για την κατ’ εξακολούθηση απάθεια της ΔΕΗ αλλά και ως ελάχιστο δείγμα τιμής για τον άδικο θάνατο του Συναδέλφου από το Ορυχείο Αμυνταίου. 
Ως φαίνεται η αναλγησία της Διοίκησης της ΔΕΗ δεν έχει όρια. Διακατεχόμενη από ΠΑΝΤΕΛΗ έλλειψη ευαισθησίας και ευθιξίας, ΠΑΝΤΕΛΩΣ αναίσχυντα, απουσίασε προκλητικά από την κηδεία του συναδέλφου. Μάλλον τα εκατοντάδες στελέχη της επιχείρησης θα ήτο πάρα πολύ απασχολημένα, πάρα πολύ δεσμευμένα, πάρα πολύ στριμωγμένα για να απουσιάσουν από την κηδεία. 
Ή μήπως απλά ήταν και είναι πάρα πολύ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ. Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά, διαπιστώνουμε ότι η Διοίκηση της ΔΕΗ αποδεικνύεται φανατική υποστηρίκτρια του γνωμικού του Συγγραφέα Jack Kerouac, «Δεν ξέρω, δεν μ' ενδιαφέρει και δεν έχει καμιά σημασία». 
Είναι πραγματικά λυπηρό, μία επιχείρηση όπως η ΔΕΗ (που έφθασε να είναι αυτή που είναι ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ), να αντιμετωπίζει με περισσή αδιαφορία τέτοιου είδους τραγικές καταστάσεις. Ε
ίναι πραγματικά λυπηρό, μία επιχείρηση όπως η ΔΕΗ να ισοπεδώνει τα πάντα χωρίς να έχει την πρόθεση να κρατήσει καμία ισορροπία ούτε στη ζωή, ούτε και στο θάνατο. 

 Γραφείο Τύπου

Αρχειοθήκη ιστολογίου