Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

"Παρακαλούμε την Ιεραρχία της ΔΕΗ να παρέμβει ΑΜΕΣΑ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από την ΤΔΕ-ΕΤΕ ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Όπως έχουμε καταγγείλει πολλές φορές μέχρι τώρα ο τρόπος διοίκησης του Διευθυντή Συγκροτήματος Αχελώου Κ. Παπακαμμένο Δημήτριο είναι αυταρχικός - αντιδημοκρατικός και εκδικητικός. Συνεχίζει ακόμη εως σήμερα την ίδια τακτική με αποτέλεσμα να οξύνει τις εργασιακές σχέσεις οδηγώντας σε εκρηκτικές καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Αν επιθυμούσε να διοικήσει κολεγιόπαιδα έκανε λάθος επιλογή. 

Η πάγια τακτική του είναι να προσποιείται απέναντι στην ιεραρχία και το συνδικαλιστικό κίνημα να το αγνοεί και να το συκοφαντεί. 

Η συμπεριφορά του απέναντι στους εργαζόμενους διακατέχεται από μίσος και εκδίκηση όπως το έδειξε και πρόσφατα με τις αξιολογήσεις που ήταν απαράδεκτες ξεπερνώντας τα εσκεμμένα. 

Παρακαλούμε την Ιεραρχία της ΔΕΗ να παρέμβει ΑΜΕΣΑ διότι θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για ότι προκύψει από εδώ και πέρα ένεκα της ψυχολογικής καταπίεσης που ασκεί ο εν λόγω "κύριος".

Δεν συνηθίζουμε να συντάσσουμε παρόμοιες επιστολές αλλά όταν επιχειρείται να αμφισβητηθεί η προσφορά των εργαζομένων,  όταν επιχειρείται ο διαχωρισμός σε ημέτερους και μη τότε είμαστε υποχρεωμένοι αν και γνωρίζουμε οι ίδιοι τον τρόπο αντίδρασης να ζητήσουμε την δική σας παρέμβαση.

Για την ΤΔΕ/ ΕΤΕ  Ομίλου ΔΕΗ Νομού ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Βαρεμένος Παναγιώτης

Ο Γεν. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - Τέγας Μιχαήλ

Αρχειοθήκη ιστολογίου