Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Δημήτρης Μάντζος: «Η απολιγνιτοποίηση-ακορντεόν είναι σαφής ομολογία αποτυχίας της ενεργειακής πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ»

 Δημήτρης Μάντζος: «Η απολιγνιτοποίηση-ακορντεόν είναι σαφής ομολογία αποτυχίας της ενεργειακής πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ»

Δήλωση Δημήτρη Μάντζου, εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, για την απόφαση αύξησης της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από λιγνίτη:

«Σήμερα ακούσαμε τον Πρωθυπουργό σε μία ομολογία αποτυχίας. Το πολυδιαφημισμένο σχέδιο του για απολιγνιτοποίηση παίρνει παράταση.  Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

Η βίαιη υποκατάσταση του λιγνίτη από την Κυβέρνηση με εισαγόμενο φυσικό αέριο, κατέστησε την χώρας μας εξαιρετικά ευάλωτη οικονομικά, γεωπολιτικά και όσον αφορά στην ασφάλεια εφοδιασμού. Τα αποτελέσματα τα ζούμε εδώ και 8 μήνες, με την έκρηξη των τιμών στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις  και το άγχος να διασφαλιστεί η αδιάκοπη παροχή ενέργειας.

Τα μπρος – πίσω και η προχειρότητα του ενεργειακού σχεδιασμού της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κοστίζουν ήδη πολλά χρήματα στον ελληνικό λαό. Η αλλαγή ενεργειακής πολιτικής είναι επιβεβλημένη».

Αρχειοθήκη ιστολογίου