Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Αυθαίρετες ενέργειες από τη Διεύθυνση Περιοχής Κορίνθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από την ΤΔΕ/ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ:

Η διοίκηση της Περιοχής συρικνώνει τα συνεργεία βλαβών δημιουργώντας συνθήκες ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία, στον εμπορικό κόσμο της πόλης και στα νοικοκυριά αφού μόνο δύο τεχνίτες του ΔΕΔΔΗΕ καλούνται να καλύψουν πέντε δήμους ενός μεγάλου γεωγραφικά και πληθυσμιακά νομού!

 Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση από τους Τεχνίτες της ΔΕΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ:
Σε μία εποχή όπου οι εργαζόμενοι και οι πολίτες-καταναλωτές
βάλλονται από παντού η διεύθυνση της Περιοχής Κορίνθου, αγνοώντας το υπηρεσιακό της καθήκον και χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν της τους προβληματισμούς των εργαζομένων ώστε να εξασφαλίζει καλύτερους όρους και συνθήκες εργασίας αλλά και αξιόπιστη τροφοδοσία των πελατών αποφάσισε αυθαίρετα να μειώσει τα άτομα που..
απαρτίζουν τα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών δημιουργώντας κενά στην ορθή επάνδρωση τους.


Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σωματική και πνευματική κόπωση των εργαζομένων από την εντατικοποίηση της εργασίας , η οποία σε συνδυασμό με την εξαντλητική οδήγηση θέτει σε κίνδυνο τη σωματική μας ακεραιότητα. (Σας ενημερώνουμε ότι στο παρελθόν έχουν συμβεί στην Περιοχή μας θανατηφόρα ατυχήματα).
Επίσης οι αποκαταστάσεις βλαβών και η ανταπόκριση μας σε αναγγελίες πυρκαγιών, πτώσεις αγωγών και γενικά επικινδύνων καταστάσεων για τους πολίτες δεν θα είναι άμεσες και αποτελεσματικές αφού ένα συνεργείο αποτελούμενο από δύο τεχνίτες καλείται να καλύψει μία Περιοχή στα διοικητικά όρια 5 Δήμων (Κορινθίων, Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, Μεγαρέων, Βέλου- Βόχας και Νεμέας) με αρνητικές επιπτώσεις τόσο στο κοινωνικό σύνολο (εμπόρους, επιχειρηματίες, νοικοκυριά) όσο και στην αξιοπιστία της Επιχείρησης ως προς την παρεχόμενη ενέργεια.
Έτσι λοιπόν εμείς οι εργαζόμενοι Τεχνικοί της Περιοχής Κορίνθου δεν πρόκειται να αποδεχτούμε και να συμφωνήσουμε καμία περικοπή προσωπικού από την λειτουργία του Δικτύου αλλά και στη δημιουργία από τη Διεύθυνση της Περιοχής Κορίνθου κλίματος ανασφάλειας και αβεβαιότητας στους εργαζόμενους και καταναλωτές.
                  
   ΤΔΕ/ΕΤΕ-ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ/ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Αρχειοθήκη ιστολογίου