Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Κωνσταντινόπουλος: Η κυβέρνηση αναζητά ρευστότητα στα αποθεματικά των ΔΕΚΟ;

Στα αποθεματικά των ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ... 

 Σημειώνεται ότι χθεσινό δημοσίευμα των FT αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ως ένδειξη της ανάγκης που υπάρχει για ρευστό ζητήθηκε από αξιωματούχους των υπηρεσιών Υγείας να δώσουν 50 εκατ. ευρώ από τα αποθεματικά τα οποία προορίζονταν τους για την καταβολή οφειλών στο ιατρικό προσωπικό

Σε αιχμηρή ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό προέβη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ζητά να απαντήσει η ..
κυβέρνηση αν θα βάλει χέρι στα ταμειακά των ΔΕΚΟ,  με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι αναζητά ρευστότητα στα αποθεματικά των ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ. Ο  Εισηγητής ΚΤΕ Παραγωγής και Εμπορίου του ΠΑΣΟΚ στο twitter αναφέρει: Η κυβέρνηση μετά τα αποθεματικά των ασφαλισμένων κ αγροτών,αναζητά ρευστότητα στα αποθεματικά/ταμειακά των ΔΕΚΟ. Η κυβέρνηση να ενημερώσει;.

Σημειώνεται ότι χθεσινό δημοσίευμα των FT αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ως ένδειξη της ανάγκης που υπάρχει για ρευστό ζητήθηκε από αξιωματούχους των υπηρεσιών Υγείας να δώσουν 50 εκατ. ευρώ από τα αποθεματικά τα οποία προορίζονταν τους για την καταβολή οφειλών στο ιατρικό προσωπικό. Επίσης, αναφέρει ότι περίπου 150 εκατ. ευρώ του προϋπολογισμού για την χρηματοδότηση των προμηθειών των νοσοκομείων παρακρατήθηκαν.  Υπογραμμίζει δε ότι η κυβέρνηση μέχρι στιγμής έχει συλλέξει πάνω από 600 εκατ. Ευρώ σε μετρητά που κατείχαν ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων το Αττικό Μετρό η ΔΕΗ, και η ΕΥΔΑΠ.


 http://www.protothema.gr/

Αρχειοθήκη ιστολογίου