Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Τον Οκτώβριο θα λειτουργήσει η 4η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς

Έτοιμη να τροφοδοτήσει την τηλεθέρμανση της Πτολεμαΐδας την επόμενη θερμαντική περίοδο θα είναι η 4η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς, όπως διαβεβαιώνει η ΔΕΗ με επιστολή που έστειλε στην Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του e-ptolemeos.gr, το έγγραφο που στάλθηκε στην ΔΕΤΗΠ με ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου 2017, υπογράφεται από τον διευθυντή του ΑΗΣ Καρδιάς, Βασίλη Τσίγκα.
Ο εκπρόσωπος της ΔΕΗ τονίζει ρητά ότι «Η 4η μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς θα τεθεί σε λειτουργία τον προσεχή Οκτώβριο και θα τροφοδοτήσει κανονικά την τηλεθέρμανση κατά την προσεχή θερμαντική περίοδο». Ενημερώνει την διοίκηση
της ΔΕΤΗΠ ότι «Έχει αρχίσει η επιδιόρθωση της βλάβης». Επίσης λέει ότι «Κλήθηκαν 3 κατασκευάστριες εταιρείες για την αξιολόγηση και τον τρόπο αποκατάστασης, καθώς και για τα υλικά που απαιτούνται». Κατόπιν τούτων εξειδικευμένο προσωπικό έχει αρχίσει την διαδικασία επιδιόρθωσης των ζημιών και όλα θα είναι έτοιμα πριν από τον προσεχή χειμώνα.
Ως γνωστό, η μονάδα υπέστη σοβαρή βλάβη τη φετινή βαρυχειμωνιά, με αποτέλεσμα να διακοπεί η τροφοδοσία της τηλεθέρμανσης.

 http://energypress.gr/news/ton-oktovrio-tha-leitoyrgisei-i-4i-monada-toy-ais-kardias

Αρχειοθήκη ιστολογίου