Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Απάντηση Αδαμίδη στις ανακρίβειες Καρκατσούλη

Αναφορικά με τις καταγγελίες του στελέχους του Ποταμιού Π. Καρκατούλη ότι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ δεν δουλεύουν σε βάρδιες, αλλά πληρώνονται σαν να δουλεύουν, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας νωρίτερα στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90,1" (αλλά και στον ΣΚΑΙ 100,4) τον κατηγόρησε ότι παραπλάνησε την κοινή γνώμη.
Όπως αναφέρε ο κ. Αδαμίδης, το περιεχόμενο των ισχυρισμών του κ. Καρκατσούλη αφορά ουσιαστικά μόνο τρεις ανθρώπους στη ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και τον ίδιο.
Σε σχέση με τους μισθούς στη ΔΕΗ, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ σημείωσε πως ένας κανονισμός μισθοδοσίας ενός οργανισμού όπως είναι η ΔΕΗ είναι φτιαγμένος με
μεγάλη προσοχή, καθώς αν δεν γίνεται αυτό, το ΔΣ της εταιρίας κινδυνεύει να βρεθεί στο εδώλιο.
Ο κ. Αδαμίδης ισχυρίστηκε επίσης ότι οι αναφορές πως ο μέσος μισθός στη ΔΕΗ είναι 3.425 ευρώ δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αναφέροντας πως ο μέσος καθαρός μισθός είναι 1.480 ευρώ. 
Σε σχέση με τις ρευματοκλοπές, ο κ. Αδαμίδης σημείωσε ότι το φαινόμενο υπήρχε πάντα, αλλά πλέον έχει ενταθεί, λόγω της οικονομικής κατάστασης. Ως προς το μέγεθος του προβλήματος, ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι το ποσοστό της ρευματοκλοπής ανέρχεται στο 8%, ενώ, όπως σημείωσε, η κλοπή ρεύματος γίνεται με παρέμβαση στο μετρητή.

Αρχειοθήκη ιστολογίου