Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚ Λάρισας: Ο ΤΟΞΟΤΗΣ εισπράττει από τη ΔΕΗ, αλλά αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους




Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, καταγγέλει την ΤΟΞΟΤΗΣ Ανώνυμη Τεχνική, Ναυτιλιακή, Εμπορική, Βιομηχανική & Τουριστική Εταιρεία (συμφερόντων Καλογρίτσα), η οποία εκτελεί έργα της ΔΕΗ και στο Ν. Λάρισας, γιατί έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους για τους μήνες Δκεμέμβρη 2017, το μισό Δ.Χ, το επίδομα άδειας του 2017 και τον Γενάρη του 2018 και στους περισσότερους και από παλιότερες περιόδους (2014-2015), παρ’ ότι από την ΔΕΗ εισπράττει τα χρήματα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΚ Λάρισας.
 Όπως υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση, το ΕΚ Λάρισας "καλεί την
κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα για να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα τους. Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, στηρίζει τον συνεχή αγώνα των εργαζομένων, οι οποίοι μετά απο απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν το προηγούμενο διάστημα, ξεκίνησαν τις τελευταίες ημέρες επίσχεση εργασίας, με αίτημα την πληρωμή όλων των δεδουλευμένων.
 Με τους αγώνες τους και με προσφυγή και στα δικαστήρια, μέχρι τώρα κατάφεραν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα 10 και πλέον μηνών για το 2017 και τώρα συνεχίζουν πιο αποφασιστικά τον αγώνα για την πληρωμή τους και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας".

 https://energypress.gr/news/ek-larisas-o-toxotis-eisprattei-apo-ti-dei-alla-afinei-aplirotoys-toys-ergazomenoys

Αρχειοθήκη ιστολογίου