Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Αυξήσεις μετά από πολλά χρόνια στους νέους συναδέλφους

Σε θετική κατεύθυνση κινείται η πρόταση της διοίκησης και για τους συνάδελφους τεχνικούς που προσλήφθηκαν το 2010 και είδαν τους ήδη χαμηλούς μισθούς τους να μειώνονται το Νοέμβριο του 2011 από την περικοπή των ειδικών επιδομάτων. 
Για πρώτη φορά έπειτα από 9 χρόνια θα υπάρξει αύξηση στον μισθό τους μετά και από την θετική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων της ΓΕΝΟΠ με την διοίκηση του Ομίλου ΔΕΗ.
Αντίστοιχα και οι συνάδελφοί τεχνικοί που προσλήφθηκαν το 2016 με τα ήδη μειωμένα επιδόματα θα δουν τις αυξήσεις στη μηνιαία τους μισθοδοσία. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μισθολογική αύξηση στους "νέους συναδέλφους. 
Μένει να δούμε πως θα κινηθεί η διοίκηση και για το φλέγον θέμα του 3% σε συναδέλφους εναερίτες οι οποίοι δεν το λαμβάνουν. 
Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι συγκεκριμένοι συνάδελφοι που προσλήφθηκαν την τελευταία δεκαετία είναι από τους πιο αδικημένους ύστερα μάλιστα και από την σημαντική μείωση του εκπτωτικού τιμολογίου, οπότε η πρόταση της διοίκησης τους δίνει μία ανάσα στην μισθολογική τους εξέλιξη.
 

Αρχειοθήκη ιστολογίου