Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ: Μένουμε Ασφαλείς - Δίνουμε Αίμα

 

 


ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΕ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ  16  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2020 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Μένουμε Ασφαλείς - Δίνουμε Αίμα

H αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας COVID-19, σήμερα,  δυστυχώς  επηρεάζει και τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, λόγω του ότι παρατηρείται μείωση της προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών στις υπηρεσίες αιμοδοσίας των νοσοκομείων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που χρειάζεται να μεταγγιστούν.

Το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αιμοδοσίας της Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ Δ.Ε.Η.-Κ.Η.Ε.   ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και ανταποκρινόμενο διαχρονικά στις ανάγκες της κοινωνίας και την διάθεση προσφοράς που πάντα επιδείκνυε, ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ  σε  μια ακόμα  Αιμοδοσία  που θα γίνει  στο λεκανοπέδιο Αττικής σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”

               Την  ΤΕΤΑΡΤΗ  16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  ΣΤΟ ΧΩΡΟ  ΔΕΔΔΗΕ - ΔΥΠΜ   (Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 98-100)   08.00  έως  14.00


Τηλέφωνο επικοινωνίας για  πληροφορίες:      

6974 313 413  -  210 90 90 593

Για άλλη μια φορά το μήνυμα αισιοδοξίας, αλληλεγγύης, κοινωνικής συνοχής, περνάει μέσα από την προσφορά, εν προκειμένω, αυτή για αίμα.

Σύμφωνα και με ανάρτηση του gov.gr είναι πλέον επίσημο ότι από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, οι Εθελοντές Αιμοδότες μπορούν να μετακινούνται για Αιμοδοσία, είτε με την Βεβαίωση κατ’ Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών επιλέγοντας τον κωδικό Β1, είτε με την αποστολή SMS με τον κωδικό 1 στο 13033.

Τηρώντας απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες ασφαλείας και έχοντας μαζί μας

ΜΑΣΚΑ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ

Μοιράσου τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Δώσε αίμα.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΛΥΜΠΕΡΗΣ  ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ                                              ΔΡΟΣΟΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου