Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ζητά συνάντηση με το νέο υπουργό ΠΕΝ


Κύριε Υπουργέ,

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επιθυμεί δια της παρούσης να σας εκφράσει τα συγχαρητήριά της και να σας ευχηθεί καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Γνωρίζετε και ως πρώην αρμόδιος τομέαρχης της ΝΔ ότι υπάρχουν σημαντικά ζητήματα στον τομέα της Ενέργειας, τα οποία και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Ζητήματα όπως αυτά της λειτουργίας του target model, της μερικής ιδιωτικοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ και της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ , των λιγνιτών σε σχέση με τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και το εξόχως σημαντικό – για τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας- ζήτημα της απολιγνιτοποίησης.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ορίσετε μια συνάντηση το συντομότερο δυνατόν ώστε να ενημερωθούμε από σας αλλά και να σας παρουσιάσουμε τις θέσεις μας.

Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντική η συνεργασία μας μαζί σας και σε αυτήν προσβλέπουμε προς όφελος του Ομίλου ΔΕΗ Α.Ε. και του ΑΔΜΗΕ, της Εθνικής Οικονομίας, των καταναλωτών αλλά και των χιλιάδων εργαζομένων που εκπροσωπούμε.

Με τιμή

Ο πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

Γιώργος Αδαμίδης Αντώνης Καρράς

Αρχειοθήκη ιστολογίου