Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Ο «ΒΑΡΚΑΡΗΣ» ΧΑΡΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΑΔΗ


Η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έχει ενημερώσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ότι η μνημονιακή Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και η ανεπαρκή Διοίκηση της ΔΕΗ, οδηγούν τη ΧΩΡΑ σε ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ, τη ΔΕΗ  σε ΠΤΩΧΕΥΣΗ και τη Κοινωνία σε περεταίρω ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ, λόγω της επικείμενης και αναπόφευκτης αύξησης της τιμής του ρεύματος στα οικιακά τιμολόγια.
Με μία σειρά από ερασιτεχνικούς και άστοχους χειρισμούς «ενεχυρίασαν» την ανυπολόγιστης αξίας δημόσια περιουσία στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και την έριξαν στη «μαύρη τρύπα» του δημόσιου χρέους.
Μετέτρεψαν τη μικρή ΔΕΗ σε μισή ΔΕΗ και οδήγησαν την επιχείρηση του Ελληνικού λαού στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ, δρομολογώντας τη ΝΕΚΡΗ ΔΕΗ.

Την υποχρεώνουν να παράγει και να ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ στους αεριτζήδες της ενέργειας κάτω του κόστους.     
                                         ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ χωρίς ενδοιασμούς
θέτουν σε εργασιακή ανασφάλεια εν μέσω κρίσης χιλιάδες εργαζόμενους
θέτουν σε θανάσιμο κίνδυνο την ενεργειακή ασφάλεια και την οικονομία της χώρας και τους  πολίτες  της σε περαιτέρω ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ.
Το παραμύθι τους  - ότι η διαπραγμάτευση τους απέδωσε τα «μέγιστα» να πουλήσουν δηλαδή μόνο λιγνιτικές μονάδες και όχι υδροηλεκτρικές Μονάδες - έχει ΔΡΑΚΟ, γιατί οσονούπω θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ως πανωπροίκι και υδροηλεκτρικά.
Αυτή η παταγώδης ΑΠΟΤΥΧΙΑ υλοποιείται με πρωτοφανείς ευνοϊκούς όρους για τους αγοραστές
Ø  Χωρίς κατώτατο τίμημα,
Ø  με εγγυήσεις συμμετοχής στο ηλεκτρικό σύστημα εις βάρος της λειτουργίας των μονάδων της ΔΕΗ,
Ø  με συμμετοχή της ΔΕΗ στις πιθανές ζημιές τους 
Ø  και με ανάληψη από την ΔΕΗ του κόστους της αποχώρησης εργαζομένων από την εργασία ώστε να τις λειτουργήσουν με το λιγότερο δυνατό κόστος ( οι εργολαβίες και εργασιακός μεσαίωνας ) από τον αγοραστή.
Αυτά που πέρασαν στον διαγωνισμό του ξεπουλήματος της περιουσίας της ΔΕΗ δεν τα σκέφτηκαν ούτε οι πιο σκληροί νεοφιλελεύθεροι γκαουλάιτερ του ιδιωτικού τομέα.
«Κατάφεραν» οι διαπραγματευτές από τα αζήτητα, την πλήρη ανάληψη των ευθυνών για τους εργαζόμενους από την ίδια τη ΔΕΗ, αφαιρώντας  από τον αγοραστή κάθε επιχειρηματικό ρίσκο.
Κυβέρνηση και Διοίκηση προσπαθούν με νύχια και δόντια να χαρίσουν στους αγοραστές έναντι πινακίου φακής τεράστια περιουσία, προικοδοτώντας στους διαδόχους τους ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ πτώμα.
                                                                                                                                                                              

Αρχειοθήκη ιστολογίου