Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Η Ένωση Τεχνικών –ΕΤΕ- Ορυχείου Μεγαλόπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Τεχνικών- ΕΤΕ- Ορυχείου Μεγαλόπολης, το μεσημέρι της Κυριακής, 3 Φεβρουαρίου, σε κέντρο της Μεγαλόπολης.

Παρέστησαν:
Ο Πρόεδρος της ΕΤΕ –ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης, ο Γραμματέας της ΕΤΕ-ΔΕΗ Στέφανος Κουνούκλας, ο Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Αντώνης Καρράς, ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ Παντελής Καραλευθέρης, ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο ΔΣ ΔΕΔΔΗΕ Κώστας Μασούρας και ο Πρόεδρος του ΕΚΑ Αριστείδης Μπρούμας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι :
Γιάννης Κατσίρης, Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας, Διονύσης Παπαδόπουλος, Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Γιώργος Μαρκολιάς, Πρόεδρος ΔΣ Μεγαλόπολης, Σπύρος Τσιριγώτης, Πρώην Δήμαρχος και νυν ΔΣ Μεγαλόπολης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων καθώς και αρκετοί εργαζόμενοι από όλες τις Διευθύνσεις της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ορυχείου Μεγαλόπολης Παναγιώτης Καμπισιούλης ευχαρίστησε όλους για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ένωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και ευχήθηκε από καρδιάς «Καλή χρονιά με υγεία και ευημερία» αναφέροντας στο χαιρετισμό του πως : «Συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά με σεβασμό σε αξίες και ιδανικά, με πίστη και δύναμη για τους αγώνες που δώσαμε και δίνουμε όλοι μαζί για να κατακτήσουμε όσα οι εργαζόμενοι δικαιούνται»

Η εκδήλωση είχε πολλές εκπλήξεις, ενώ οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής. ΔΕΙΤΕ στο παρακατω link το σχετικό βίντεο.


Αρχειοθήκη ιστολογίου