Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ο Στέφανος Παλαβός διορίζεται πρόεδρος στην Λιγνιτική Μεγαλόπολης

Πολλές οι ανακατατάξεις που έρχονται στη ΔΕΗ και μάλιστα εν όψει εκλογών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ληφθεί αποφάσεις και έχουν πέσει υπογραφές για την τοποθέτηση του Στέφανου Παλαβού, πρώην ΒΟΚάρχη στο ΛΚΔΜ – ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε τον προηγούμενο μήνα – στη θέση του προέδρου της ΛΙΓΝΙΤΙΚΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ Α.Ε.
Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ίδιας εταιρείας τοποθετείται ο Δημήτρης Ζαραφίδης – διευθυντής Λειτουργικής Υποστήριξης του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας – ο οποίος ήταν να συνταξιοδοτηθεί εντός των επόμενων μηνών.

Οι αλλαγές αυτές προέκυψαν έπειτα από ευρύτερες ανακατατάξεις στη ΔΕΗ τόσο με το οργανόγραμμα του ΛΚΔΜ όσο και ευρύτερα στις εταιρίες που δημιουργήθηκαν για την αποεπένδυση.
Άγνωστο παραμένει το γιατί αντικαθίσταται ο νυν πρόεδρος της ΛΙΓΝΙΤΙΚΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ Α.Ε, ο οποίος οδεύει προς την ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ.
Θυμίζουμε πως η ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΜΕΛΙΤΗΣ Α.Ε  και η ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ είναι οι εταιρείες που δημιούργησε η ΔΕΗ για να πουλήσει τις δύο λιγνιτικές μονάδες κατόπιν κυβερνητικών εντολών.
Ήδη επικρατεί αναβρασμός στους κύκλους της ΔΕΗ για την προεκλογικού χαρακτήρα έμμεση επαναφορά στην υπηρεσία παλιών στελεχών και πιθανόν το θέμα να λάβει έκταση από τα σωματεία των εργαζομένων και όχι μόνο.

e-ptolemeos.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου