Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

«Υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να καταρρεύσει η ΔΕΗ» λέει ο Θεοδωρικάκος


«Υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να καταρρεύσει η ΔΕΗ» εκτίμησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος σχολιάζοντας την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η μεγαλύτερη δημόσια επιχείρηση στην Ελλάδα μετά την ανακοίνωση ότι το 2018 έκλεισε με ζημιές ενός δισ. ευρώ.
«Υπάρχει μια μεγάλη ωρολογιακή βόμβα που λέγεται ΔΕΗ. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι οι Έλληνες αυτό, η ΔΕΗ έκλεισε πέρυσι με έλλειμμα ένα δισ. ευρώ, η μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας» τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλύσει τη ΔΕΗ. Ένα δισ. έλλειμμα τη στιγμή που παρέλαβαν τη ΔΕΗ το 2014 με 80-90 εκατ. κέρδη» επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος. «Η κατάσταση της ΔΕΗ είναι τραγική, θα πρέπει να υπάρξουν οι λύσεις με τις οποίες να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά η εταιρεία», υποστήριξε.

«Εάν στις 7 Ιουλίου το βράδυ δεν υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο, η χώρα θα μπει σε περιπέτειες» σημείωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε: «Είναι τόσο άσχημη η πραγματική κατάσταση της οικονομίας, σήμερα, είναι τόσο άσχημη, είναι τόσο μεγάλα τα προβλήματα που αν θέλουμε να κάνουμε πράξη αυτά που σας έλεγα πριν θα χρειαστεί η επιστράτευση -να μου επιτραπεί η λέξη- όλων των δημιουργικών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της χώρας».
«Γι' αυτό ο πρόεδρος μας» υπογράμμισε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ «έχει διευκρινίσει ότι σε κάθε περίπτωση θα σχηματίσει μια κυβέρνηση με τους αξιότερους των Ελλήνων για όλους τους Έλληνες και θα επιδιώξει τις μέγιστες δυνατές συγκλίσεις και συνεργασίες».

Αρχειοθήκη ιστολογίου