Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Κινδυνεύει να κλείσει η Δ.Ε.Η.! Της λείπουν ακριβώς τα λεφτά που "έφαγαν" Φλώρος και Μηλιώνης της Energa!



ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το www.olympia.gr

 

Η αποκάλυψη της Καθημερινής είναι ενδεικτική της κατάντιας μας. Ή συμμορία έφαγε τα λεφτά, δεν τα επέστρεψε ποτέ, αντίθετα τα τρώει σε δικηγόρους και εταιρείες δημοσίων σχέσεων για να μπορέσει να την γλυτώσει – ο Μηλιώνης είναι ήδη εξω ελεύθερο πουλί – και τώρα ακριβώς για αυτό το ποσό η ΔΕΗ κινδυνεύει να κλείσει. Οι συνδικαλιστές της Δ.Ε.Η. φυσικά δεν λένε κουβέντα, αφήνουν τον έντιμο Αντωνόπουλο να σαπίζει στην φυλακή επειδή προσπάθησε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δημοσίου, αντί να έχουν βγει στους δρόμους απαιτώντας την τιμωρία και την επιστροφή των κλεμμένων. Για να σωθεί η φάμπρικα που τους ταΐζει εδώ και δεκαετίες!

Τίποτα όμως και αυτοί οι εργατοπατέρες. Σιωπή. Θα βγουν όταν ο Μητσοτάκης αποφασίσει την ιδιωτικοποίηση και θα φωνάζουν “εργάτη πολεμά σου πίνουνε το αίμα”. Τώρα όμως που σας πίνουν το αίμα τα λαμόγια, δεν λέτε κουβέντα.

Μην φανταστείτε ότι θα ιδρώσουν και πολύ βέβαια, στην συμφωνία θα υπάρξει εγγύηση θέσεων και δικαιωμάτων. Τις θέσεις και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού δεν κοιτά ποτέ κανένας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου