Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Γεωργιάδης: Να μην τεθεί το ερώτημα “αύξηση του ρεύματος ή κλείνει η ΔΕΗ”

"Τα δημόσια οικονομικά της χώρας είναι νοικοκυρεμένα χάρη στην τρόικα" είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή. Ο κ.Γεωργιάδης αν και παραδέχτηκε πως η κυβέρνηση έπιασε τους στόχους του προγράμματος όπως ζητούσαν οι δανειστές, αυτό έγινε κατά τον ίδιο με λάθος τρόπο μέσω της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης και των επιχειρήσεων. "Ο Τσίπρας έγδαρε όποιον ανέπνεε" είπε χαρακτηριστικά λέγοντας πως στο μέλλον η Αριστερά δεν θα δικαιούνται να διαμαρτύρεται για αποκρατικοποιήσεις και φιλελεύθερες
μεταρρυθμίσεις. "Ο Τσίπρας έκανε ένα καλό στη χώρα, εξευτέλισε τις ιδέες της Αριστεράς" είπε.
Αναφορικά με τις αναρτήσεις στελεχών της ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ξεσήκωσαν αντιδράσεις και προκάλεσαν διαγραφές στελεχών και μελών της ΝΔ, ο κ.Γεωργιάδης τις χαρακτήρισε "φρικώδεις" και τόνισε πως τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται ανεκτές εντός της ΝΔ.
"Ο Κ.Μητσοτάκης θέλει να χτίσει ένα φιλελεύθερο και δημοκρατικό κόμμα. Τέτοιοι άνθρωποι σαν τον κ.Σκαλούμπακα δεν έχουν θέση στη ΝΔ. Κάθε μέρα γράφονται χοντράδες στα social media, το θέμα δεν είναι όμως αυτό αλλά πως αντιδρά η ηγεσία" είπε ο κ.Γεωργιάδης υπογραμμίζοντας πως τα στελέχη με τέτοιες συμπεριφορές βρέθηκαν αυτομάτως εκτός κόμματος".
Σχολιάζοντας τις ενστάσεις της έκθεσης της Κομισιόν απάντησε “δεν θα αφήσουμε τη χώρα να πάει στα βράχια” και πρόσθεσε ότι υπάρχουν εργαλεία που δεν έχει αξιοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως η συνέχιση της μείωσης των επιτοκίων. Διαφώνησε με την αύξηση του ρεύματος όμως εξέφρασε την ελπίδα να μη τεθεί το ερώτημα: “αύξηση του ρεύματος ή κλείνει η ΔΕΗ”.
Τέλος, αποκάλυψε πως σήμερα θα καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτηση αναίρεσης της προστασίας των δύο μαρτύρων για την υπόθεση Novartis με την κωδική ονομασία "Σαράφης" και "Κελέση" καθώς είπε πως άλλος εμπλεκόμενους τους κατηγορεί κατονομάζοντας τους με τα πραγματικά τους ονόματα."Αν ένα πρόσωπο εμπλέκεται δεν μπορεί ταυτόχρονα να είναι και μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος" σημείωσε.

 https://energypress.gr/news/georgiadis-na-min-tethei-erotima-ayxisi-toy-reymatos-i-kleinei-i-dei

Αρχειοθήκη ιστολογίου