Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΑΜΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ: ΟΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!


 





Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοί άλλο ένα επεισόδιο του αυτοαναιρούμενου τρίπτυχου, Διάσωσης – Απαξίωσης – Ξεπουλήματος της επιχείρησης.
Αφορμή αποτελεί η καταγγελία της Νέας Διοίκησης της ΔΕΗ προς την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ότι η θυγατρική της, ο ΔΕΔΔΗΕ, «επινοώντας τακτικές πέραν κάθε λογικής και νομικής παραδοχής δεν κόβει το ρεύμα στους στρατηγικούς κακοπληρωτές καταφεύγοντας σε προσχηματικές δικαιολογίες αδυναμίας».


Γιατί άραγε να το κάνει αυτό ο ΔΕΔΔΗΕ συνάδελφοι;


Μήπως έχει κάποιο όφελος απ’ αυτό;



Ας μην γελιόμαστε λοιπόν από την φαρσοκωμωδία που έχουν στήσει τα επιτελεία αυτών που έχουν αναλάβει το ξεπούλημα του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ.
Οι αδυναμίες σε έλλειψη προσωπικού και υλικών και οι συνέπειες τους, στην ποιότητα αλλά και κυρίως στην ασφάλεια όλων μας και ειδικά εμείς οι τεχνικοί που την πληρώνουμε με αίμα, έχουν επισημανθεί και καταγγελθεί εδώ και παρά πολύ καιρό.
Ο τρόπος και ο χρόνος που επέλεξε η συγκεκριμένη Διοίκηση της ΔΕΗ να διαχειριστεί ένα τόσο ευαίσθητο, για τα συμφέροντα του ομίλου θέμα, δείχνει πεντακάθαρα ότι πρόθεση της δεν είναι να λύσει το πρόβλημα, γιατί αν το ήθελε αυτό, θα μπορούσε να το λύσει σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ και όχι καταγγέλλοντας τον στην ΡΑΕ και ρίχνοντας τον βορά, στα όποια φερέφωνα Μέσα.
Πρόθεση λοιπόν είναι να αναδείξει τις οποίες αδυναμίες, βλάπτοντας και καταρρακώνοντας την δημόσια εικόνα του. Αυτά σε μια εποχή που το ΥΠΕΝ διαλαλεί τους σχεδιασμούς του για το ξεπούλημα στους ιδιώτες, των χρυσοφόρων κομματιών του Δικτύου - ΔΕΔΔΗΕ.
Το Ε.Α.Μ.Ε. καταγγέλλει τις πρακτικές που υιοθετεί τόσο η νέα Διοίκηση της ΔΕΗ όσο και το ΥΠΕΝ που απαξιώνουν και ευτελίζουν μπροστά στα μάτια του Ελληνικού Λαού και των εργαζομένων στην επιχείρηση, την ΔΕΗ σε κάθε ευκαιρία. Μια ΔΕΗ που προσφέρει μέγιστες υπηρεσίες στον λαό και την ελληνική κοινωνία διαχρονικά και που σίγουρα δεν της αξίζει τέτοιος ευτελισμός…



Υ.Γ.  Ενημερωθήκαμε πριν από λίγο, από το γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου, για την συνάντηση που έχει ζητήσει  η Ε.ΤΕ. μαζί του, εδώ και πολλές ημέρες, ότι τελικά την προγραμμάτισε για τις 29 Οκτωβρίου !!!

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχει γίνει κάποιο λάθος, γιατί ούτε ως Πρωταπριλιάτικο αστείο δεν μπορούμε να το εκλάβουμε εάν και εφόσον ισχύει.

Ενημερώνουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ότι είμαστε στην διάθεση του να συναντηθούμε, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα του 24ώρου, μια και τα προβλήματα των εργαζομένων τρέχουν και δεν έχουν ώρα... 



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Α.Μ.Ε.  Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου