Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις 100 ατόμων στην Περιφέρεια Αττικής - Τι ειδικότητες αφορά

 

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις 100 ατόμων στην Περιφέρεια Αττικής - Τι ειδικότητες αφορά

Σε προσλήψεις 100 ατόμων προχωρά η Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

Οι Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων πρέπει να είναι ηλικίας, από 18 έως 45 ετών, ενώ οι υποψήφιοι των άλλων ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας 18 - 65 ετών.

Η λίστα με τις ειδικότητες έχει ως εξής: 

-ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων
-ΔΕ Οδηγοί Μηχανοδηγοί Χειριστές (Οδηγοί)
-ΔΕ Οδηγοί Μηχανοδηγοί Χειριστές (Χειριστές)

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 14 Απριλίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ΣΟΧ 1/2023 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ) και να την υποβάλουν είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής, Αγησιλάου 56 - 58, 104 36, Αθήνα υπόψη κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Ε. και ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ ΑΙΚ. (τηλ. επικοινωνίας: 2103351523 και 2103351524), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Ev.Kalogeropoulou@deddie.gr και A.Papatrecha@deddie.gr .

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη επιστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Αρχειοθήκη ιστολογίου