Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Με αλληλεγγύη, ενδυνάμωση του αγώνα και ενότητα μπορούμε να ζωντανέψουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριοΗ Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, καθώς, και μέρα αντίστασης απέναντι στις αντεργατικές πολιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων. Παράλληλα, η Εργατική Πρωτομαγιά μας θυμίζει ότι τα εργασιακά δικαιώματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη, την πρόοδο και  πως κατακτήθηκαν μετά από σκληρούς αγώνες και θυσίες των εργαζομένων.

Με αλληλεγγύη, ενδυνάμωση του αγώνα και ενότητα μπορούμε να ζωντανέψουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, στην κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας με άμεσες προσλήψεις, ικανοποιητικές αμοιβές, καθώς, και στην ασφάλεια του προσωπικού στους χώρους εργασίας.

Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά και συμμετέχει στην συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ., καθώς, και στις εκδηλώσεις του Συνδικαλιστικού Κινήματος σε όλη την Ελλάδα.

                          – ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

                         – 24ΩΡΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

                        – ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου