Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Στα 13,63 λεπτά ανά κιλοβατώρα το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Ιανουάριο - Δείτε τις τιμές των προμηθευτών ρεύματος


Στα 13,63 λεπτά το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Ιανουάριο - Δείτε τις τιμές όλων των προμηθευτών

Η πτώση της τιμής χονδρικής στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου οδήγησε το πράσινο, ρυθμιζόμενο, τιμολόγιο της ΔΕΗ να κάνει πρεμιέρα στα 13,63 λεπτά/KWh, δηλαδή πιο χαμηλά από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Η παραπάνω τιμή είναι για κατανάλωση ως 500 κιλοβατώρες, ενώ στην περίπτωση που ξεπερνιούνται ισχύει τιμή 14,59 λεπτά. Αντίστοιχα, η τελική τιμή νύχτας είναι στα 11,55 λεπτά.

Η εικόνα στους υπόλοιπους προμηθευτές έχει ως εξής:

Η Τελική Τιμή του Ειδικού Τιμολογίου Volton διαμορφώνεται σε 14,41 λεπτά/KWh συνυπολογίζοντας αρχική έκπτωση 20% και έκπτωση συνέπειας 20%.

Για νέες αιτήσεις στο πρόγραμμα Ειδικό Τιμολόγιο Volton που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 6 Ιανουαρίου 2024, προσφέρεται δώρο ο πρώτος μήνας (έως 500kWh για οικιακές και έως 1.000kWh για επαγγελματικές παροχές Γ21) και 50€ για αγορές στα Public.

Η Elpedison προσφέρει το πράσινο τιμολόγιο στα 17,06 λεπτά/KWh.

Η ZENIΘ έχει στα 16,9 λεπτά το πράσινο Power Home Start.

H Φυσικό Αέριο προσφέρει το πράσινο στα 14,26 λεπτά με την έκπτωση συνέπειας.

Το άρθρο θα ενημερώνεται καθώς οι προμηθευτές ανακοινώνουν τις τιμές τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο πράσινο τιμολόγιο τη ΔΕΗ και των υπόλοιπων προμηθευτών θα μεταπέσουν αυτόματα όσοι καταναλωτές δεν επέλεξαν κάποιο άλλο προϊόν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Το ειδικό αυτό προϊόν είναι κυμαινόμενο, με τη χρέωση να ανακοινώνεται την 1η κάθε μήνα εφαρμογής και να παραμένει σταθερή για τον συγκεκριμένο μήνα.

Το ΔΕΗ myHome 4All

Η ΔΕΗ προχώρησε σε ανακοίνωση των τελικών τιμών για τον Ιανουάριο και του προϊόντος της myHome 4All. Το myHome 4All εντάσσεται στα κίτρινα τιμολόγια (δηλαδή είναι κυμαινόμενο), ακολουθεί ωστόσο παρόμοια φόρμουλα με το πράσινο προϊόν της εταιρείας. Επομένως, και σε αυτό, η τελική τιμή «κλειδώνει» κάθε 1η του μήνα εφαρμογής.

Για τον Ιανουάριο, η χρέωση ημέρας στο συγκεκριμένο προϊόν είναι 12,653 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα, για μηνιαίες καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες.

Για τα νοικοκυριά με καταναλώσεις που θα ξεπεράσουν αυτό το όριο, η χρέωση είναι 17,133 λεπτά ανά κιλοβατώρα. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, θα χρεωθούν με την αυξημένη τιμή μόνο για την κατανάλωση που θα ξεπεράσει τις 500 kWh. Επίσης, για τους πελάτες που έχουν νυχτερινό τιμολόγιο, η χρέωση νύχτας είναι 10,573 λεπτά ανά kWh.

Το πάγιο είναι και πάλι 5 ευρώ ανά μήνα. Και σε αυτό το προϊόν, για τον Ιανουάριο εφαρμόζεται έκπτωση 20% στη βασική χρέωση προμήθειας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου