Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Σπάρτακος: Η ΔΕΗ σήμερα ανεβαίνει τον Γολγοθά με "βάρος" αξίας 542 ευρώ

Σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους (για λόγους σοβαρότατους όπως πχ το ξεπούλημα λιγνιτικών μονάδων, τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ και πολλά άλλα) που διανύει η επιχείρηση και εν αναμονή πολλών και σημαντικών εξελίξεων, συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ  ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ σε μία προσπάθεια να γίνει μία «ανακεφαλαίωση» όλων των τρεχόντων ενεργειακών ζητημάτων καθώς και να μπει μία νέα οργανωτική/διεκδικητική γραμμή από την πλευρά του συνδικάτου.
Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της επιχείρησης, αποτελεσμάτων που φέρουν την ΔΕΗ να ¨κουβαλάει¨ ζημιές ¨βάρους¨ 542 εκατ. ευρώ για το 2018, το συνδικάτο για μία ακόμα φορά  κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την επιχείρηση που δυστυχώς κάθε μέρα βρίσκεται σε περισσότερο δεινή θέση από την προηγούμενη και είναι πραγματικά αδύνατον για κάποιον να μην καταλαβαίνει το που ακριβώς οδηγεί αυτή η πραγματικότητα.

Αντιλαμβανόμενο απόλυτα το που οδεύουν τα πράγματα, το συνδικάτο βρίσκεται με «φουλ» τις μηχανές του προκειμένου να παρέμβει όπου είναι δυνατόν και να  πράξει κάθε τι δυνατό, ώστε η κρούση από την ελεύθερη πτώση στην οποία βρίσκεται η επιχείρηση να μην είναι μοιραία.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του ξεπουλήματος λιγνιτικών μονάδων αλλά και των γενικότερων θεμάτων που άπτονται της ΔΕΗ και έχουν αντίκτυπο σε τοπικό και Εθνικό επίπεδο, το σωματείο παρακολουθεί στενά κάθε εξέλιξη και ενόψει των εκλογών ζητά από όλους τους υποψηφίους να καταθέσουν τις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις/προτάσεις τους και να δεσμευτούν για τα όσα προτίθενται να πράξουν προκειμένου να διασφαλιστούν τα όσα διακυβεύονται.
Με εμπιστοσύνη και πίστη στη δύναμη και αποφασιστικότητα των εργαζομένων και με σύμμαχο τον κόσμο, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα συνεχίζει την προσπάθεια επιμένοντας στις πάγιες θέσεις του, επιμένοντας σε θέσεις που διαχρονικά τον έχουν επιβεβαιώσει, τον έχουν δικαιώσει.
Καλή Ανάσταση σε όλους τους συναδέλφους, καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου