Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Η ΔΕΗ παίζει μπάσκετ, με κόουτς τον «Δράκο» και άρωμα ‘87

Γιάννα Παπαδημητρίου





Εξαήμερο θερινό camp μπάσκετ οργανώνει η ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα στις 24-29 Ιουνίου, σε συνεργασία με τον θρυλικό «Δράκο», τον εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής Παναγιώτη Γιαννάκη και την ακαδημία του, Giannakis Academy.

Στο camp, το οποίο θα φιλοξενηθεί σε τρία κλειστά γήπεδα και σε ένα ανοιχτό γήπεδο της Πτολεμαΐδας, θα μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, ανεξάρτητα από το αν οι γονείς τους εργάζονται στη ΔΕΗ ή όχι. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.


Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο γραφείο εμπορίας της ΔΕΗ την πρώτη βδομάδα μετά του Θωμά και, σε περίπτωση πολλών συμμετοχών, θα διεξαχθεί κλήρωση.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο βοηθός δευθυντής του γραφείου διοίκησης της ΔΕΗ, Κώστας Θεοδωρίδης, σημείωσε ότι αυτό το καλοκαιρινό camp αποτελεί μέρος μιας σειράς ανταποποδοτικών ενεργειών της ΔΕΗ στην τοπική κοινωνία.

Πέραν του camp σε συνεργασία με τον Παν. Γιαννάκη, οι ανταποδοτικές αυτές δράσεις περιλαμβάνουν το πρότζεκτ για τη δημιουργία κινηματογραφικού στούντιο στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και η αξιοποίηση των αποκατεστημένων εκτάσεων στα ορυχεία για καλλιέργεια αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών ή και ανάπτυξη ζωικού κεφαλαίου.
Όπως, μάλιστα, υπενθύμισε ο Κ. Θεοδωρίδης, τον περασμένο Δεκέμβριο ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης υποσχέθηκε ότι η ΔΕΗ θα «υιοθετήσει» μια ομάδας της Πτολεμαΐδας, ώστε να τη βοηθήσει να ανέβει κατηγορία.

 https://energypress.gr/news/i-dei-paizei-mpasket-me-kooyts-ton-drako-kai-aroma-87

Αρχειοθήκη ιστολογίου