Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ένα μεγάλο μπράβο για το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ που έσπευσε στο Παναχαϊκό για βλάβη σε μετασχηματιστή




Έδωσε ρέστα το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ που έσπευσε το περασμένο Σάββατο στο Παναχαϊκό, προκειμένου να διορθώσει  βλάβη σε μετασχηματιστή. Στο σημείο όπου κάηκε ο μετασχηματιστής, βρίσκονται κεραίες ραδιοφωνικών σταθμών και της ΕΡΤ με αποτέλεσμα αυτοί να σιγήσουν και να απειλούνται να βγουν εκτός λειτουργίας για πολλές ακόμη ώρες.
Το συνεργείο, το οποίο έφτασε στην περιοχή το μεσημέρι, έμεινε εκεί μέχρι αργά τα μεσάνυχτα και οι τεχνικοί έδωσαν κυριολεκτικά τον καλύτερο εαυτό τους, δουλεύοντας κάτω από δυσμενείς συνθήκες , μέσα στο κρύο και τον αέρα προκειμένου να αλλάξουν τον υποσταθμό.

Ο ζήλος τους μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση σε όσους βρέθηκαν στο σημείο και είχαν τη δυνατότητα να δουν ιδίοις όμμασι τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι της ΔΕΔΔΗΕ για να διορθώσουν τη βλάβη επί ώρες πολλές, υπερβάλλοντας δυνάμεις.
Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Αλποχωρίτη, που ήταν ο χειριστής του γερανού, αλλά και στους τεχνίτες Αλέξανδρο Χήρα και Γιώργο Δασκουρέλο που έβγαλαν τη ΔΕΔΔΗΕ ασπροπρόσωπη και μας έδειξαν ότι υπάρχουν σε αυτή τη χώρα και υπάλληλοι με ικανότητες και φιλότιμο που κάνουν σωστά, έγκαιρα και αποτελεσματικά τη δουλειά τους. Άραγε θα υπήρχε η ίδια εξυπηρέτηση  αν είχε προχωρήσει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης;


https://dete.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου