Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Πληθαίνουν τα κρούσματα κορονοιού σε μονάδες της ΔΕΗ σε Πτολεμαίδα και Κοζάνη

 

 Κορωνοϊός: Πεντε κρούσματα στο Ηράκλειο - ert.gr

Δυο (2) κρούσματα κορωνοϊού  σε εργαζόμενους στο Νότιο Πεδίο της ΔΕΗ, τρία (3) στην υπό κατασκευή μονάδα “Πτολεμαΐδα 5” στην Πτολεμαΐδα και ένα (1) σε Μονάδα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Κοζάνης, εντοπίστηκαν χθες και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα χθες εντοπίστηκε ένα κρούσμα σε εργολαβικό

εργαζόμενο στο Νότιο Πεδίο, που εργάζεται σε συνεργείο αποκατάστασης, ενώ σήμερα βγήκε ακόμη ένα θετικό κρούσμα στο ίδιο συνεργείο, με τις πληροφορίες να θέλουν έξι εργαζόμενους στο ίδιο συνεργείο να βρίσκονται στο σπίτι με συμπτώματα και τα τεστ να αναμένονται μέχρι την Παρασκευή όπου θα αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί σε εκ περιτροπής εργασία.

Επίσης, ένα κρούσμα εντοπίστηκε χθες σε εργαζόμενο σε εργολαβο στην “Πτολεμαΐδα 5”, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα εντοπίστηκαν ακόμη δύο σε άλλο εργολάβο στην ίδια υπό κατασκευή μονάδα. Όλα τα εν λόγω συνεργεία που εργάζονται στις ίδιες βάρδιες έχουν ιχνηλατηθεί και αναμένονται τα τεστ τους μέχρι την Παρασκευή για να φανεί αν έχει εξαπλωθεί ο κορωνοϊός.

Επίσης, κρούσμα εντοπίστηκε σήμερα και στην 5η Μονάδα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, σε έναν εργαζόμενο, ενώ ήδη συζητιέται και εκεί εκ περιτροπής εργασία για το προσωπικό, ενώ θα γίνουν τα απαραίτητα τεστ.

Από  e-ptolemeos.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου