Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΟΡΩΝ(Μέλος Ο.Γ.Ε.) 

Κανένας άνεργος, απολυμένος, λαϊκό νοικοκυριό χωρίς ρεύμα, να συνδεθεί σήμερα το ρεύμα των συναδέλφων μας. Ενώ η νέα κυβέρνηση «διαπραγματεύεται» στην Ε.Ε, τα προβλήματα των εργαζομένων οξύνονται. 
Τη στιγμή που τάζει στους βιομήχανους φτηνό ρεύμα, τα λαϊκά νοικοκυριά μένουν στο σκοτάδι. Είναι καθημερινό φαινόμενο να..
κόβεται το ρεύμα σε άνεργους, συνταξιούχους, σε χαμηλόμισθους, σε αυτοαπασχολούμενους που δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Σε παράσταση διαμαρτυρίας προέβηκαν μέλη του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Κορινθίας και μέλη της Ομάδας Γυναικών Αγίων Θεοδώρων , την Τρίτη 17 Φλεβάρη στη ΔΕΗ Κορίνθου με σκοπό να καταγγείλλουν στην υπηρεσία την τακτική που εφαρμόζει , κόβοντας το ρεύμα σε πολλές άνεργες οικογένειες. 
 Η υπηρεσία, όπως μας είπε εφαρμόζει απλά και μόνο το νόμο όπου όταν εκκρεμούν απλήρωτοι λογαριασμοί θα πρέπει να κόβει το ρεύμα. Επίσης μας ανέδειξε σαν «προνόμιο» για τον λαό το λεγόμενο κοινωνικό τιμολόγιο όπου εκεί πάλι θα πρέπει να αποδεχτείς το χρέος σου και να το αποπληρώσεις με δόσεις. 
Δεν μας είπε όμως τι θα κάνει ο άνεργος όταν δεν έχει να πληρώσει ούτε τις δόσεις ή όταν ξεπεράσει της κιλοβατόρες που του αναλογούν. 
Τι κι αν άλλαξε η κυβέρνηση, συνεχίζεται να εφαρμόζεται η ίδια βάρβαρη πολιτική με τις οδηγίες της Ε.Ε. που καθιστά το ρεύμα εμπόρευμα και όχι κοινωνικό αγαθό όπως θα έπρεπε να είναι. Αδιαφορούν για το ότι υπάρχουν οικογένειες που δυσκολεύνται ακόμα και για το καθημερινό φαγητό τους , πόσο μάλλον για το ρεύμα… 
ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ - ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ – ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ. ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ. 

sfedona.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου