Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Συνεδρίασε το Δ.Σ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ υπό το «βαρύ κλίμα» της τραγωδίας στην Χαλκιδική


Οι συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων και τα όσα αυτές συνεπάγονται για την «ορθόδοξη» λειτουργία της επιχείρησης, το μέλλον των λιγνιτών (η θέση του λιγνίτη στο ενεργειακό μείγμα και η σχέση του με την επόμενη ημέρα της περιοχής), η λειτουργία των μονάδων στην Καρδιά και στο Αμύνταιο, η μονάδα «Πτολεμαΐδα V», τα ΑΔΙ (η μη χορήγηση των οποίων θα σημαίνει, ουσιαστικά, αργό θάνατο πριν καλά καλά ξεκινήσει η λειτουργία της μονάδας), ο διαγωνισμός για την πώληση λιγνιτικών μονάδων, η λειτουργία των ορυχείων και μία σειρά άλλων ζητημάτων που βρίσκονται στην επικαιρότητα και παρακολουθούνται από το συνδικάτο (κατάσταση ΔΕΗ, οφειλές, τιμολόγια ρεύματος) απασχόλησαν την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Μία συνεδρίαση στην οποία εκφράστηκαν τόσο η λύπη του Προεδρείου και των μελών του σώματος για την τραγωδία της Θεομηνίας στην Χαλκιδική όσο και η ευγνωμοσύνη προς τους συναδέλφους που εργάστηκαν άοκνα και φιλότιμα ώστε να αποκατασταθούν σύντομα όλες οι βλάβες που δημιουργήθηκαν στο δίκτυο.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση για τις συναντήσεις και δράσεις που είχε το σωματείο το προηγούμενο χρονικό διάστημα (έχουν δοθεί στη δημοσιότητα σχετικά Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις) ενώ τη δική τους ενημέρωση για μία σειρά από θέματα έκαναν ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της επιχείρησης Π. Καραλευθέρης.
Με στόχο να υλοποιηθούν, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, τα όσα έχει το συνδικάτο στην προγραμματική του ατζέντα, όλα τα στελέχη θα συνεχίζουν τη δράση τους κατά την παρούσα και ερχόμενη περίοδο με τις εξελίξεις να αναμένονται συνεχόμενες εξαιτίας των νέων δεδομένων σε πολιτικό επίπεδο και σε επίπεδο Διοίκησης της ΔΕΗ.




Γραφείο Τύπου

Αρχειοθήκη ιστολογίου