Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Παναγιώτης Καμπισιούλης: "Ο Πόντιος Πιλάτος στέλνει στην εργασιακή αγχόνη τους εργαζομένους"

"Ο Πόντιος Πιλάτος στέλνει στην εργασιακή αγχόνη τους εργαζομένους"


Σε δημόσια γραπτή τοποθέτησή του, ο Πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ Μεγαλόπολης Παναγιώτης Καμπισιούλης, αναφέρει: "Με τον παλαιό γνωστό προβοκατόρικο τρόπο, ο ασκών προσωρινά χρέη Δ/ντού Κλάδου Ορυχείων στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α. Ε., προσπαθεί να καταργήσει εμμέσως το πρόγραμμα αδιάλειπτης φυλακής και την ειδικότητα Τ5 (οδηγοί), χωρίς καν να καλέσει και να ενημερώσει τα Δ. Σ. των σωματείων (ίσως γιατί γνώριζε ότι δεν θα υπήρχε συναίνεση).
Αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την αντιδημοκρατική και αντισυναδελφική του συμπεριφορά, χρησιμοποιεί ως "Δούρειους Ίππους" Μηχανικούς κατώτερας στάθμης, προκειμένου να καταφέρει να:

1. Οι Επιστάτες μεταλλείων να γίνουν παράλληλα και οδηγοί μεταφέροντας το προσωπικό στα μηχανήματα

2. Να μην εργασθεί το προσωπικό από τις βάρδιες από Μ. Παρασκευή έως και Δευτέρα του Πάσχα, ενώ με ενυπόγραφη επιστολή του ενημερώνει το προσωπικό ότι το ορυχείο θα παραμείνει εκτός λειτουργίας τη Κυριακή του Πάσχα σε Α', Β' και Γ' Φυλακή.
Αναρωτιέμαι:
Πού αποσκοπούν αυτές οι τακτικές;;;

Ποιους εξυπηρετούν;;;

Πάντως όχι την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης...

"Ό καιρός γάρ εγγύς... "

Οι εργαζόμενοι δεν θα υποκύψουν στις κρυφές σας ορέξεις, κ. Διευθυντά!
Δεν θα καλύψουν τη δική σας διοικητική αδυναμία σε σχέση με την έλλειψη οδηγών, καθώς είχατε όλο το χρόνο, προκειμένου να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να έχετε ολοκληρώσει τη διαγωνιστική διαδικασία των μετατάξεων, όπου ζητάτε τη κάλυψη 12 θέσεων οδηγών, αλλά και, αν διακρίνατε ότι θα αντιμετωπίζατε πρόβλημα, θα μπορούσατε να είχατε προσλάβει επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να προσφέρουν οδηγική ασφάλεια στο προσωπικό, κάτι που προφανώς δεν σας ενδιαφέρει!!!
Τέλος, τα προγράμματα εργασίας που αποστέλλετε στο ΣΕΠΕ είναι προφανώς για να τα τηρείτε και όχι για να τα καταστρατηγείτε!

Κ. Διευθυντά του Κλάδου Ορυχείων, σας καλώ να σταματήσετε το κατήφορο που έχετε πάρει σε βάρος των εργαζομένων, σκεπτόμενος να καταργήσετε προγράμματα εργασίας και ειδικότητες απασχόλησης, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, σταυρώνοντας τους εργαζόμενους!

Δυστυχώς για εσάς, κ. Διευθυντά, ο δρόμος που ακολουθείτε οδηγεί σε αδιέξοδα και οι συνάδελφοι δε θα σας ακολουθήσουν ως πρόβατα σε σφαγή!

Σας καλώ να διαγράψετε κάθε σκέψη και προσπάθεια για τις επιθυμίες σας!
"
Και μην ξεχνάτε ότι μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση και το τέλος των Δημίων!! "

Αρχειοθήκη ιστολογίου