Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Σ.Π.Μ.Τ.Ε: "Θέλουν να τελειώσουν την ΔΕΗ"


Συνάδελφοι

Πριν ένα χρόνο περίπου, η διοίκηση Στάσση, πήρε την απόφαση να αλλάξει το λογότυπο της ΔΕΗ προκειμένου, όπως έλεγαν, να δείχνει κάτι πιο σύγχρονο.

Έτσι λοιπόν αφαίρεσε από το λογότυπο τον κεραυνό, που συμβόλιζε και την δύναμη της,  ενώ οι άλλοι ανταγωνιστές τον υιοθετούσαν στα δικά τους λογότυπα με τον άλφα ή βήτα τρόπο.

Εμείς λοιπόν φτιάξαμε ένα λογότυπο που παραπέμπει σε εταιρίες άλλων δραστηριοτήτων, παρά σε ηλεκτρική εταιρεία.

Τελικά τίποτα δεν έγινε τυχαία.

Το υπέροχο, προηγούμενο λογότυπο, ήταν συνυφασμένο στην συνείδηση του κόσμου με την μεγάλη κρατική εταιρεία ηλεκτρισμού.

Την Πέμπτη 23-09-2021 η Κυβέρνηση μέσω του Κου  Στάσση στο Δ.Σ. της εταιρείας ανακοίνωσε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, χωρίς την συμμετοχή του Δημοσίου.

Με πλάγιο τρόπο ανακοίνωσε την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Δεν πρόλαβε να “στεγνώσει το μελάνι” από την ανακοίνωση της πώλησης του 49% του ΔΕΔΔΗΕ, ο κύριος Στάσσης ανακοίνωσε και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, την περίοδο που όλη η Ευρώπη μπαίνει σε ενεργειακή φτώχια με τις αλματώδεις αυξήσεις του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

  • Έγινε ότι έγινε τον περσινό χειμώνα με την «Μήδεια”, η κρατική εταιρεία τελικά κράτησε την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας.
  • Έρχεται μετά ο καύσωνας το καλοκαίρι που μας πέρασε, η κρατική εταιρεία τελικά κράτησε την  ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας.
  • Έρχονται οι μεγάλες πυρκαγιές, άμεσα ανταποκρίθηκαν οι κρατικές εταιρείες του Ομίλου.
  • Έρχονται οι αυξήσεις του ρεύματος, λόγω της αύξησης των τιμών των καυσίμων, η κυβέρνηση για να συγκρατήσει τις τιμές, βάζει μπροστά τη  κρατική εταιρεία.

Τώρα λοιπόν η μεγάλη κρατική εταιρεία ηλεκτρενέργειας η ΔΕΗ, μετά από περίπου 70 χρόνια ιστορίας, η οποία είναι συνυφασμένη με την ανάπτυξη της χώρας, πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί.

Ζούμε το θέατρο του παραλόγου.

Κύριε Στάσση, πάτε να συνδέσετε ιστορικά το όνομά σας με το ξεπούλημα αυτής της εταιρείας.

Κρίμα, γιατί είστε νέος άνθρωπος και μάλλον έχετε άγνοια κινδύνου. Μην ζηλεύετε την δόξα Βουρλούμη.

Πείτε σε εκείνους που σας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα ανοίξει ρουθούνι σε αυτή την επιλογή, ότι είναι μακριά νυχτωμένοι. Όλοι οι εργαζόμενοι στον Όμιλο, μαζί με τους Συλλόγους και την ΓΕΝΟΠ, θα δώσουν την απάντηση που αρμόζει.

                                                                                                                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                         Σ.Π.Μ.Τ.Ε

Αρχειοθήκη ιστολογίου