Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ETE/OMIΛΟΥ ΔΕΗ:Το τεχνικό προσωπικό της Περιοχής Ηρακλείου εργάστηκε με υψηλό αίσθημα ευθύνης

 


ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ θέλει να ευχαριστήσει όλο το τεχνικό προσωπικό στην Περιοχή Ηρακλείου, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα ευθύνης για την αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών, του καταστροφικού σεισμού της 27-9-2021 στην περιφερειακή    ενότητα Ηρακλείου και ειδικά στους Δήμους Μίνωα, Πεδιάδος και Αχαρνών Αστερουσίων.

Το τεχνικό προσωπικό με την ευαισθησία αλλά και την υπευθυνότητα που το διακρίνει, βρέθηκε από τις πρώτες στιγμές στην περιοχή και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα, να αντιμετωπίσει όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στην περιοχή και αφορούσαν είτε την επανηλεκτροδότηση, είτε την ασφάλεια των κατοίκων.

Το τεχνικό προσωπικό της Περιοχής Ηρακλείου εργάστηκε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αντιλαμβανόμενο για άλλη μια φορά την κρισιμότητα της κατάστασης και έφερε σε πέρας κάθε πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

Συνεχίζει να βρίσκεται στην περιοχή αγόγγυστα, παραβλέποντας ωράριο και κούραση, για να συνεισφέρει έτσι ώστε, η ζωή των κατοίκων να μπορέσει σιγά - σιγά να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς!

Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ εκφράζει την συμπαράσταση της σε όλους τους πληγέντες και καλεί την πολιτεία να πράξει κάθε τι που θα αμβλύνει τον πόνο, αλλά και θα εξομαλύνει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην περιοχή αυτή.

Θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους, που πράττουν το καθήκον τους στην υπηρεσία των πολιτών, όπως έχουν γαλουχηθεί σε κάθε κρίσιμη κατάσταση, που καλούνται να επέμβουν.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου