Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Έκρυβε την κοκαΐνη στα ρολόγια της ΔΕΗ μιας οικοδομής

 

Kilkis-kokaini
Παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε σπρώχνοντας τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας από το Κιλκίς που ακολουθούσαν τα ίχνη του, δεν απέφυγε τις χειροπέδες ένας 35χρονος Έλληνας ο οποίος έκρυβε κοκαΐνη στα... ρολόγια της ΔΕΗ μιας οικοδομής!

Στο πλαίσιο της οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίστηκε λίγη ώρα αφ' ότου πούλησε ποσότητα ναρκωτικών σε άγνωστο «πελάτη» του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου και στην κατοχή του βρέθηκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 5,34 γραμμαρίων, 4.560 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το κλειδί της πόρτας εισόδου μιας οικοδομής.

Όπως αποδείχθηκε, ο 35χρονος χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» τα ρολόγια της ΔΕΗ που βρίσκονται στο κοινόχρηστο υπόγειο του κτιρίου και, κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν κρυμμένα μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 28,5 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και επτά κενά νάιλον σακουλάκια.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών και για αντίσταση, τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή και διέταξε την κράτησή του. Το ιδιόκτητο όχημα που χρησιμοποιούσε για την διανομή του παράνομου εμπορεύματός του κατασχέθηκε. 

Αρχειοθήκη ιστολογίου