Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Ευκαιρίες καριέρας και θέσεις εργασίας από την ΔΕΗ


Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΗ πατώντας το ανάλογο λινκ μπορείτε να βρείτε θέσεις εργασίας που αναζητά ο Όμιλος ώστε να καλύφθούν τομείς που θεωρεί πως έχει ανάγκη.

Πατήστε ΕΔΩ  για να περιηγηθείτε ή μπορείτε στις παρακάτω κατηγορίες να πατήσετε επάνω στον σχετικό τίτλο για να διαβάσετε σχετικές λεπτομέρειες.

Αγγελίες Στελεχών

Αγγελίες προσωπικού (Υποστηρικτικές Διευθύνσεις, Παραγωγή, Marketing και Πωλήσεις)

Αγγελίες έκτακτου προσωπικού (8μηνα)

Προκηρύξεις προσωπικού και αποτελέσματα προκηρύξεων

Συχνές ερωτήσεις


Στη νέα ενεργειακή εποχή που διανύουμε, στη ΔΕΗ στόχος μας είναι να είμαστε σε συνεχή κίνηση, να αλλάζουμε και να εκσυγχρονιζόμαστε με πολυδιάστατο και πολύπλευρο τρόπο, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις προκλήσεις του νέου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού, οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος του κλάδου μας. Στο πλαίσιο του ευρύτερου πολυεπίπεδου μετασχηματισμού και της διεύρυνσης του πεδίου, στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, επαναπροσδιορίζουμε και την ταυτότητά μας ως επιθυμητός εργοδότης. Ταυτόχρονα δημιουργούνται νέες ανάγκες σε δεξιότητες και ρόλους για την όλο και πιο αποδοτική λειτουργία της.

Αναζητούμε λοιπόν ενθουσιώδεις υποψηφίους με δεξιότητες, γνώσεις και χαρακτήρα που θα ταιριάξουν στην κουλτούρα μας, θα στελεχώσουν τις δομές μας και θα αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα στο συνολικό αποτέλεσμα της ομάδας.

Αν σας αρέσει να στοχεύετε ψηλά, αν επιδιώκετε να εξελίσσεστε συνεχώς, αν αναζητάτε ένα ενδιαφέρον αντικείμενο εργασίας σε έναν οργανισμό με ιστορία και αξίες και αν θέλετε να συνεργαστείτε με εξειδικευμένα στελέχη υψηλής δυναμικής που θα σας μεταφέρουν την εμπειρία τους και τις τεχνικές τους γνώσεις, μπορείτε να ανατρέξετε στις ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζονται εδώ και να υποβάλλετε το ενδιαφέρον σας και την υποψηφιότητά σας!

Αρχειοθήκη ιστολογίου