Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Μανιάτης: Υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τη ΔΕΗ

Ως «θετική έκπληξη» της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του κόμματος της κεντροαριστεράς χαρακτήρισε τον εαυτό του ο υποψήφιος για την προεδρεία του κόμματος Γιάννης Μανιάτης μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης. 
Στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τους συνυποψήφιους του, επεσήμανε την αναγκαιότητα της ενότητας και της αξιοπιστίας ως πρωταγωνιστικές αξίες της κεντροαριστεράς, που θα πρέπει να εμφυσηθούν και στην κοινωνία. 
Σημείωσε πως ο νέος επικεφαλής της Κεντροαριστεράς που θα εκλεγεί θα πρέπει να συγκρουστεί με το ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα αλλά και την ΝΔ του Κυριάκου
Μητσοτάκη, ενώ μάχη θα πρέπει να δοθεί και στην Ευρώπη. 
Ο κ. Μανιάτης στάθηκε ιδιαίτερα σε όλα εκείνα που θεσμοθετήθηκαν επί εποχής του ως δείγμα υπέρβασης των μνημονίων αναφέροντας την θέσπιση του μειωμένου τιμολογίου της ΔΕΗ πανελλαδικά, το πρόγραμμα εξ΄ οικονομώ κατ οίκον αλλά και τα θέματα πετρελαίου για την διασφάλιση των συντάξεων στο παράδειγμα της Νορβηγίας. 
Όσον αφορά την ΔΕΗ η οποία βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας υπογράμμισε με έμφαση ότι δεν υπάρχουν μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες οι οποίες θα πρέπει να αποδοθούν.

 https://energypress.gr/news/maniatis-yparhoyn-poinikes-eythynes-gia-ti-dei

Αρχειοθήκη ιστολογίου