Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΣΕΧΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΔΕΠ


Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα 27 Απριλίου 2018, ο   Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο-Τσεχικού Επιμελητηρίου  κ. Ανδρέας Λιώνης και το  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  κ. Αριστείδης Φραντς στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων (ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ Α.Ε,   του οποίου το ΚΔΕΠ είναι  πλέον  μέλος  του. 

Παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα εργαστήρια του ΚΔΕΠ από τον Δ/ντή του ΚΔΕΠ  κ. Κωνσταντίνο  Σταματάκη και ακολούθησαν συζητήσεις με τους μηχανικούς με σκοπό την παροχή ελέγχων και δοκιμών σε μέλη του επιμελητηρίου  της Τσεχίας.  Συμφωνήθηκε με  το επιμελητήριο η προώθηση των υπηρεσιών του Κέντρου στην Τσεχία μέσω δράσεων όπως εκθέσεις, ημερίδες, συνέδρια και
επισκέψεις σε εργοστάσια και βιομηχανίες. Με την παρέμβαση του Επιμελητηρίου  το επόμενο διάστημα θα επιχειρηθεί η διασύνδεση και η συνεργασία του ΚΔΕΠ με ερευνητικά  και πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Τσεχία με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.  


Σημειώνεται ότι το Ελληνο-Τσεχικό Επιμελητήριο έχει έδρα στην Αθήνα και δραστηριοποιείται προσφέροντας τις υπηρεσίες του στα μέλη του και σε επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στην αγορά της Τσεχίας. Επίσης εξυπηρετεί Τσέχους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για την Ελληνική αγορά.




Αρχειοθήκη ιστολογίου