Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

H επεισοδιακή αποχώρηση του Φάμελλου από την πίσω πόρτα του δημαρχείου Μεγαλόπολης


Επεισοδιακή ήταν χθες η αποχώρηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, από την πίσω πόρτα του δημαρχείου Μεγαλόπολης, ενώ τον αποδοκίμαζαν εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.
Ο Σωκράτης Φάμελλος είχε έρθει χθες, Πέμπτη, στο δημαρχείο από τις 16:00 για να λάβει μέρος σε μια συγκέντρωση-ενημέρωση των φορέων της πόλης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, εργαζόμενοι όμως της ΔΕΗ τον απέκλεισαν μέσα και δεν επέτρεψαν στους φορείς να μπουν και να συμμετέχουν.

Η συγκέντρωση ματαιώθηκε από τις 17:30 αλλά ο Σωκράτης Φάμελλος αρνήθηκε να βγει και να φύγει από το δημαρχείο αν δεν αποχωρούσαν οι συγκεντρωμένοι που ήταν έξω.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ανέβηκαν για λίγο στο γραφείο που ήταν ο υπουργός και του είπαν τους λόγους της διαμαρτυρίας τους για τις πωλήσεις των μονάδων.


Νωρίτερα είχαν πετάξει στα σκαλιά του Δημαρχείου σανό και σακούλες λιγνίτη. Μάλιστα ενημέρωσαν τον υπουργό ότι είναι ελεύθερος να αποχωρήσει, η Αστυνομία επίσης είχε τον απόλυτο έλεγχο των συγκεντρωμένων αλλά αυτός επέμενε να απομακρυνθούν εντελώς και παρέμεινε επί πολλές ώρες μέσα στο δημαρχείο.

Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης του υπουργού ήταν να συγκεντρωθούν πιο πολλοί έξω και φυσικά προκάλεσε μεγαλύτερη αγανάκτηση.

Μετά από πολλές ώρες αυτής της «ομηρίας» και αφού οι συγκεντρωμένοι αυξάνονταν πήρε την απόφαση να βγει, φεύγοντας από την πίσω πόρτα , κυνηγημένος.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του υπουργού έφυγε ανάποδα σε μονόδρομο και με μεγάλη ταχύτητα περνώντας μάλιστα δίπλα από μικρά παιδιά, αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
 
https://kafeneio-megalopolis.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%89%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%b7-%cf%86%ce%ac%ce%bc%ce%b5%ce%bb/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου