Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Αδαμίδης: Τα όσα λέγονται για την ΔΕΗ κρύβουν σκοπιμότητες που στόχο έχουν την απαξίωσή της και εν τέλει την πώλησή της

Τις εξελίξεις γύρω από την ΔΕΗ, κι όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την οικονομική της κατάσταση, σχολίασε, μιλώντας, το πρωί της Τρίτης 16/7, στο kozan.gr, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.
Ο κ. Αδαμίδης έκανε λόγω για σκοπιμότητες προκειμένου να απαξιωθεί η ΔΕΗ στη συνείδηση του ελληνικού λαού, ώστε να είναι πιο εύκολη η πώλησή της, σημειώνοντας πως στο παρελθόν, ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, έπραξε ακριβώς το ίδιο με την Ολυμπιακή.
«Είναι αστεία πράγματα να λέγονται από το στόμα ενός υπουργού ότι η ΔΕΗ δεν έχει χρήματα να
αγοράσει ούτε κολόνες», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, λέγοντας πως το Συνδικάτο θα περιμένει να ακούσει τις προγραμματικές δηλώσεις και θα έχει συνάντηση με το νέο Υπουργό.
Αναφερόμενος στα όσα ακούγονται & γράφονται για τη βιωσιμότητα  της υπό κατασκευή νέας λιγνιτικής μονάδας «Πτολεμαίδα 5», ο κ. Αδαμίδης ήταν κατηγορηματικός, σημειώνοντας πως: «Θα ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος, θα είναι η ναυαρχίδα της ΔΕΗ και θα μπαίνει πρώτη στο σύστημα. Όσοι θέλουν να τη θεωρούν ασύμφορη είναι γιατί δεν θα θέλουν να μπαίνει πρώτη στο σύστημα, για να μπαίνουν άλλες μονάδες φυσικού αερίου».

(kozan.gr)

Αρχειοθήκη ιστολογίου