Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Γ. Στάσσης: Το 2020 να είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους!

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που απευθύνομαι σε εσάς σήμερα, όντας και εγώ μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΔΕΗ. Μετά από ένα αρκετά περίπλοκο και δύσκολο έτος για την Επιχείρηση, μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Σήμερα ο κλάδος μας, μετασχηματίζεται και αναπτύσσεται φέρνοντας νέες προκλήσεις αλλά και πολλές ευκαιρίες για την Επιχείρησή μας.
 
Μπαίνουμε σε μία νέα φάση ανάταξης και μετασχηματισμού, με στόχο την δημιουργία ενός σύγχρονου πάροχου ηλεκτρικής ενέργειας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στη μακρόχρονη ιστορία μας. Είμαι πεπεισμένος ότι οι αλλαγές που έρχονται θα ξανακάνουν την Επιχείρηση ισχυρή, και υγιή προς όφελος των πελατών, των εργαζομένων, και των μετόχων της. 

 
Αυτή η νέα φάση μετασχηματισμού της εταιρείας θα προχωρήσει μέσα από το σχέδιο, που παρουσιάσαμε πριν από λίγες ημέρες και θα υλοποιηθεί με την πολύτιμη συμβολή όλων μας.
 
Στη νέα εποχή του Ομίλου ΔΕΗ δεν περισσεύει κανείς! Μόνο μέσα από τη μεταξύ μας συνεργασία και επικοινωνία θα μπορέσουμε να επαναφέρουμε την Εταιρεία στη θέση που της αξίζει. Για το λόγο αυτό, προσβλέπω στη συνεργασία όλων μας.
Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για όλους, ώστε να συζητήσουμε τα θέματα που μας αφορούν, να βρούμε λύσεις και να πάμε μπροστά.
Εύχομαι καλές γιορτές, με υγεία και προκοπή για εσάς και τις οικογένειές σας!
Το 2020 να είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους!
 
Γεώργιος Ι. Στάσσης

Αρχειοθήκη ιστολογίου