Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ο Παναγιώτης Καμπισιούλης στη ΔΡΤ: «Η διοίκηση Στάσση κρίθηκε δια του κρυπτού και της απουσίας της»


Στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης «Βουτιά στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία» βρέθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Παναγιώτης Καμπισιούλης ο οποίος μίλησε για τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις και της ξαφνικής απόφασης κλεισίματος της 4ης Μονάδας στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης, στους δημοσιογράφους Τόνια Μεγρέμη και Αργύρη Καρδαρά.

 Ο κ. Καμπισιούλης στην αρχική του τοποθέτηση χαρακτήρισε «ξαφνικό θάνατο» για το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης την απόφαση για κλείσιμο της 4ης Λιγνιτικής Μονάδας της ΔΕΗ Μεγαλόπολης. 

Ο κ. Καμπισιούλης ανέφερε το γεγονός της περασμένης Δευτέρας 03/06 όπου η διοίκηση της ΔΕΗ με εντολή του προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Γεωργίου Στάσση, ανακοίνωσε στο Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ την παύση λειτουργίας της 4ης Λιγνιτικής Μονάδας της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στις 31/12/2024.  O κ. Καμπισιούλης τόνισε ότι η Μεγαλόπολη δεν αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά, καθώς εδώ και περίπου 12 μέρες, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στους εργαζόμενους και συμπλήρωσε ότι η διοίκηση Στάσση και τα λοιπά της στελέχη που επεξεργάζονται αυτά τα σενάρια, κρίνονται από τους εργαζόμενους «δια του κρυπτού και της απουσίας τους».

Συμπλήρωσε δε, ότι η διοίκηση της ΔΕΗ οφείλει να ενημερώσει τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, καθώς δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων και παράλληλα δεν μπορεί, αν αισθάνεται ο κ. Στάσσης ότι υπάρχουν άρρηκτοι δεσμοί με το Νομό Αρκαδίας, να είναι αυτός που θα βάλει την «ταφόπλακά» στο Νομό. Το μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, τόνισε ότι τα τελευταία 54 χρόνια η Μεγαλόπολη έχει συμβάλει πολύ στο ΑΕΠ της Αρκαδίας, όλης της Πελοποννήσου, αλλά και της χώρας γενικότερα. 

Ο κ. Καμπισιούλης συμπλήρωσε ότι η χώρα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, χρειάστηκε να πάει την απολιγινοποίηση πιο πίσω και πρέπει να τηρηθεί αυτό το χρονοδιάγραμμα μέχρι το 2028 και τότε να εκτιμηθεί εάν η χώρα είναι έτοιμη για τις άλλες μορφές ενέργειας. Τονίστηκε ότι το συνδικάτο με βάσει τις συγκεκριμένες σοβαρές εξελίξεις, ως συνδικάτο ξεκινούν κάποιες πρωτοβουλίες που αφορά το διάλογο με τη διοίκηση της ΔΕΗ, με τους εμπλεκόμενους Δημάρχους των Δήμων Μεγαλόπολης, Τρίπολης και Γορτυνίας. Παράλληλα συμπλήρωσε ο κ. Καμπισιούλης ότι θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και με τους τρεις Βουλευτές Αρκαδίας, όπου θα τους αναλυθούν τα αιτήματά τους και ευελπιστεί στη θετική ανταπόκρισή τους, όπως και στην ανταπόκριση των Δημάρχων. Παράλληλα έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πτωχό. Ο κ. Καμπισιούλης τόνισε ότι οι εργαζόμενοι είναι εδώ και έχουν σκοπό να αγωνιστούν και να αντισταθούν προκειμένου να αποτραπεί αυτό το τελείωμα και ο «ξαφνικός θάνατος» της Μεγαλόπολης, ελπίζοντας ότι θα βρουν συμπαραστάτες την Περιφερειακή Αρχή και τους Βουλευτές του Νομού και των όμορων Δήμων. 

Πηγή: https://www.drt915.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου