Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία εν ώρα εργασίας

www.financialreport.gr


Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη, στην Κέρκυρα, όπου εργαζόμενος έχασε τη ζωή του, αφού υπέστη ηλεκτροπληξία. Ειδικότερα, τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή του Νησακίου.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το ΑΤ Κέρκυρας.

Σημειώνεται ότι ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ, Νίκος Μάνδυλας, υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών την Τρίτη 25 Ιουνίου σε περιοχή της Κέρκυρας και λίγο αργότερα κατέληξε.

Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, δεν κατέστη δυνατό και έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

H οικογένεια του ΔΕΔΔΗΕ θρηνεί την απώλεια εργαζομένου της που έχασε τη ζωή του σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα. Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Η εταιρία έχει προχωρήσει στη σύσταση Επιτροπής για τη Διερεύνηση του δυστυχήματος.


.

Αρχειοθήκη ιστολογίου