Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Στα εγκαίνια του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης Κορίνθου του ΑΔΜΗΕ, το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

 

Στα εγκαίνια του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Κορίνθου του ΑΔΜΗΕ το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Τους εργαζόμενους και τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Αντώνης Καρράς, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μανιάτης και ο Φώτης Νικολόπουλος, Μέλος ΔΣ- Εκπρόσωπος Εργαζομένων στον ΑΔΜΗΕ, την Τρίτη, 11 Ιουνίου, στα εγκαίνια του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Κορίνθου του ΑΔΜΗΕ, μια κρίσιμη υποδομή που ενισχύει, σημαντικά, την ενεργειακή ασφάλεια της Πελοποννήσου.
Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, οι Υφυπουργοί κ.κ. Αλεξάνδρα Σδούκου και Νίκος Ταγαράς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, κ. Μάνος Μανουσάκης, παρουσία βουλευτών, στελεχών της διοίκησης του Διαχειριστή και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Το ΚΥΤ Κορίνθου εντάσσεται στο ευρύτερο έργο του «Ανατολικού Διαδρόμου» για τη διασύνδεση της Πελοποννήσου με την Αττική, μέσω μίας νέας εναέριας γραμμής μεταφοράς 400 kV.
Για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού του ενεργειακού μας συστήματος. Το νέο ΚΥΤ Κορίνθου και η νέα γραμμή, αποτελεί μια κρίσιμη υποδομή για τη μεταφορά σταθερής ηλεκτρικής ενέργειας, ενισχύοντας την πιστότητα και τη λειτουργία του δικτύου μας. Θα συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση των ενεργειακών απωλειών και στην ενίσχυση της ασφάλειας ενεργειακού εφοδιασμού.
Αυτό το εγχείρημα δείχνει το δρόμο προς το μέλλον, ένα μέλλον όπου η ενεργειακή αυτάρκεια και η πράσινη μετάβαση είναι οι κύριοι μοχλοί της ανάπτυξής μας.
Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ανάπτυξη και την καινοτομία στον τομέα της Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, με στόχο τη δημιουργία ενός βιώσιμου και αποδοτικού ενεργειακού συστήματος.
Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια, από τους μηχανικούς και τους τεχνικούς, μέχρι τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους υπευθύνους του έργου.
Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΑΔΜΗΕ είναι πυλώνες σταθερότητας, εμπιστοσύνης, δυναμικότητας και εργατικότητας.

Εν όψει της υπογραφής της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) ΑΔΜΗΕ, θεωρούμε επιβεβλημένη την εξαίρεση μέρους των αποδοχών των εργαζομένων στον ΑΔΜΗΕ από το πλαφόν που ισχύει σήμερα, έτσι ώστε εκείνοι να αμείβονται ορθολογικά για τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Ευχόμαστε το νέο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης να είναι το θεμέλιο για ένα πιο φωτεινό και ενεργειακά ασφαλές μέλλον για τη χώρα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου