Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών συγχαίρει τα μέλη του και όλους τους συναδέλφους για το έργο τους.

 


ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Για μια ακόμη φορά, στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι Τεχνικοί της  ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ, απέδειξαν την κοινωνική ευαισθησία τους, τον επαγγελματικό ζήλο και την αυτοθυσία τους για την επαναφορά του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας σε λειτουργία.

Στα πρωτόγνωρα  φαινόμενα της “Μήδειας”, που χτύπησε κυρίως την Εύβοια και την Αττική, με την πολυπλοκότητα των καταστροφών που προκάλεσε, έπρεπε να δραστηριοποιηθούν διάφοροι φορείς από την πρώτη στιγμή ώστε να βοηθήσουν στο έργο των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις δύσκολες ζημιές που δημιουργήθηκαν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει την αρμοδιότητα αλλά ούτε και την δυνατότητα για την διάνοιξη των δρόμων από τον μεγάλο όγκο χιονιού και την απομάκρυνση εκατοντάδων σπασμένων δέντρων ώστε να μπορούν να πλησιάσουν τα συνεργεία στα σημεία των βλαβών.

Στις δύσκολες αυτές ώρες, ούτε δημοσιογραφικά “τερτίπια” χωρούν για χάρη του ρεπορτάζ, αλλά και ούτε παιχνιδάκια, αιρετών και μη, για την μεταβίβαση των ευθυνών τους στον ΔΕΔΔΗΕ.

Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε τις ανθρωπίνως δυνατές ενέργειες, προκειμένου να μην μείνει κανένα νοικοκυριό, καμία επιχείρηση, κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς ηλεκτρική ενέργεια !!!

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών συγχαίρει τα μέλη του

και όλους τους συναδέλφους  για το έργο τους.

                                                                                                             Γραφείο Τύπου

                                                                                                                  Σ.Π.Μ.Τ.Ε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου