Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ΕΑΜΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ: Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο στον ΔΕΔΔΗΕ

 



Η έλλειψη προσωπικού με την επιτηδευμένη καθυστέρηση των προσλήψεων, μετασχηματίζει ταχύτατα τον ΔΕΔΔΗΕ.

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι “αδελφοποιημένοι” εργολάβοι παρακολουθούν εν κρυπτώ, εντατικά μαθήματα από έμπιστους του ΔΕΔΔΗΕ για την ανάληψη, μέσω αναθέσεων, σημαντικών εργολαβιών.

Εξειδικευμένη γνώση που δεν μεταλαμπαδεύεται πέραν της πολυετούς πρακτικής επαφής, επιχειρείται να λειτουργήσει σε βάρος του ΔΕΔΔΗΕ και θέτει ζητήματα ασφάλειας του δικτύου, για πρώτη φορά.

Βασικές δραστηριότητες που έως τώρα εκτελεί ο ίδιος ο ΔΕΔΔΗΕ βάζοντας το πιο έμπειρο προσωπικό να τις εκτελέσει, τις παραχωρεί σε εργολάβους με υπέρογκες τιμές και χωρίς την απαιτούμενη τεχνογνωσία, παροπλίζοντας το υπάρχον υπερεξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό!

Κράτος δικαίου!!!

Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεθοδευμένο έγκλημα όπου ο καθένας πλέον έχει μερίδιο ευθύνης έναντι κοινωνίας και δικαιοσύνης!

Με αυτό τον τρόπο βιώνουμε τις πρακτικές συνέπειες του παραλογισμού, μιας άκρατης πολιτικής εργολαβοποίησης και αφύσικης ιδιοτέλειας.

Η Διοίκηση προφανώς έχει λάβει όλα τα απαραίτητα “μέτρα” στα οποία δεν αρνούνται να πειθαρχήσουν οι όψιμοι αναρριχητές.

Το νέο πεδίο δοκιμής “αντοχών” είναι η ολοκληρωτική αποτυχία της Διοίκησης και η ανεπάρκεια μιας άτολμης κυβέρνησης να την επαναφέρει σε σωστή τροχιά.

Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά.

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Μ.Ε. Ε.ΤΕ. ΔΕΗ

Αρχειοθήκη ιστολογίου