Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

ETE/OMIΛΟΥ ΔΕΗ: Το τεχνικό προσωπικό αποδεικνύει τον επαγγελματισμό του


Πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά οι συνάδελφοι τεχνίτες του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ στην αποκατάσταση της βλάβη που προκλήθηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου του ΑΔΜΗΕ η οποία προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εκτεταμένων περιοχών στην Αττική και την Πελοπόννησο.

Τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ λειτούργησαν με επαγγελματισμό σε αντίξοες συνθήκες, έχοντας ως γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

 Οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΑΔΜΗΕ, Πυροσβεστική) ερευνούν τα αίτια που προκλήθηκε η πυρκαγιά στο ΚΥΤ Κουμουνδούρου αναμένοντας το σχετικό πόρισμα.

Το τεχνικό προσωπικό σε οποιαδήποτε συνθήκη, όλο το εικοσιτετράωρο, άμεσα και έγκαιρα, δίνει τον καλύτερό του εαυτό και αποκαθιστά σε εύλογα χρονικά διαστήματα την ομαλή ηλεκτροδότηση σε κάθε μήκος και πλάτος της επικράτειας της χώρας μας.

 Η Πολιτεία και η Διοίκηση των εταιριών οφείλουν να μεριμνήσουν για την εύρυθμη λειτουργία όλων των κρίσιμων υποδομών του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας, προχωρώντας σε άμεση διενέργεια προσλήψεων και αναγνώριση του τεράστιου και επικίνδυνου έργου που προσφέρει, κυρίως, το τεχνικό προσωπικό της επιχείρησης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου