Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Καλό το ΤΡΙΚ, ίσα-ίσα να ξεπεράσουμε τις εκλογές και να μαζέψουμε τα ψηφαλάκια των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ

του ΦΩΤΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ (εκπροσώπου εργαζομένων στο Δ.Σ του ΑΔΜΗΕ)

Για ασύστολα ψέματα και υποτίμηση της νοημοσύνης του προσωπικού του ΑΔΜΗΕ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ του ΑΔΜΗΕ, Φώτης Νικολόπουλος.

Αναλυτικότερα, ο κ. Νικολόπουλος επισημαίνει τα ακόλουθα στην παρέμβασή του:

Από την Επαναφορά της 13ης σύνταξης και την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, από το αφορολόγητο των 12.000 και τον κατώτατο βασικό μισθό των 751 ευρώ… φτάσαμε… στο μεγαλύτερο ψέμα… στο ψέμα που μας αφορά…

Μας λέει ο κ. Τσίπρας στο κυβερνητικό πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα αποκρούσαμε την άμεση ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ…

Κε Τσίπρα, για να μην ψάχνετε τις πολλές σελίδες του 3ου Μνημονίου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που το βαφτίσατε συμφωνία, κοιτάξτε στην σελίδα 1029 του Νόμου 4336, που ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου 2015, περί ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ η υποβολή εναλλακτικού ισοδύναμου σχεδίου.

Όπως ομολογείτε και στο κυβερνητικό σας πρόγραμμα απλώς «καταγράφηκε η πρότασή σας» και όχι ότι έγινε αποδεκτή όπως ψευδώς μας διαβεβαίωσε στην πρόσφατη προεκλογική του επίσκεψη ο κος Σκουρλέτης! 
Αλλά όταν οι θεσμοί, σε απόλυτη συνεννόηση μαζί σας, θα ανακοινώσουν τη μη αποδοχή του εναλλακτικού σχεδίου, θα έχουν περάσει οι εκλογές και θα μπορούμε να κατηγορήσουμε τους κακούς θεσμούς, ότι κακώς δεν δέχθηκαν το «καλό» μας ισοδύναμο.

Αλήθεια ποιοι επεξεργάστηκαν αυτό το σχέδιο; Η Διοίκηση του ΑΔΜΗΕ συμφωνεί με το σχέδιο; Και αν ναι γιατί μας το κρατάτε κρυφό;

Κύριοι, μάλλον κάνατε λάθος που υποτιμήσατε την νοημοσύνη του προσωπικού του ΑΔΜΗΕ. Καλό το ΤΡΙΚ, ίσα-ίσα να ξεπεράσουμε τις εκλογές και να μαζέψουμε τα ψηφαλάκια των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ.

Κάτι ακόμη τελευταίο για τα σχέδιά σας για τη ΔΕΗ. Χαρίζεται στους ιδιώτες το 50% των πελατών της ΔΕΗ και το 25% της παραγωγής! 
Το «δωράκι» αυτό για ποιους είναι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;

Φώτης Νικολόπουλος, εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ του ΑΔΜΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου