Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

371 προσλήψεις στο Λιγνιτικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων εβδομήντα ενός (371) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.), που εδρεύει στην Πτολεμαϊδα του Νομού Κοζάνης ανακοίνωσε η ΔΕΗ.
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ
Α. Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά:
Για όλες τις θέσεις:
  1. Προηγούνται οι δημότες της Τοπικής Κοινότητας ΚΛΕΙΤΟΥ της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης και της Τοπικής Κοινότητας ΚΟΜΑΝΟΥ της Δημοτικής ..Ενότητας Πτολεμαϊδας του Δήμου Εορδαίας, οι οποίοι τελούν υπό μετεγκατάσταση λόγω των εξορυκτικών δραστηριοτήτων των ορυχείων, καθώς και οι δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ και ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ της Δημοτικής Ενότητας Πτολεμαϊδας του ..
    Δήμου Εορδαίας και οι δημότες της Τοπικής Κοινότητας ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ της Δημοτικής Ενότητας Δημητρίου Υψηλάντη του Δήμου Κοζάνης, όπου δραστηριοποιείται η ΔΕΗ με τη διάνοιξη νέου ορυχείου. (Α΄ βαθμός εντοπιότητας)
  2. Έπονται οι δημότες της Δημοτικής Κοινότητας ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ της Δημοτικής Ενότητας Πτολεμαϊδας του Δήμου Εορδαίας, οι δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ, ΚΑΡΔΙΑΣ, ΠΤΕΛΕΩΝΑ της Δημοτικής Ενότητας Πτολεμαϊδας του Δήμου Εορδαίας, οι δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΕΡΜΑΚΙΑΣ, ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ, ΣΠΗΛΙΑΣ της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Παρασκευής του Δήμου Εορδαίας, οι δημότες της Τοπικής Κοινότητας ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙΟΥ της Δημοτικής Ενότητας Δημητρίου Υψηλάντη του Δήμου Κοζάνης, οι δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, ΑΚΡΙΝΗΣ, ΚΑΠΝΟΧΩΡΙΟΥ, ΡΥΑΚΙΟΥ της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης, οι δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων ΕΞΟΧΗΣ, ΧΑΡΑΥΓΗΣ της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης, καθώς και οι δημότες του οικισμού Ν. ΚΑΡΔΙΑΣ της Τοπικής Κοινότητας Κοίλων της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης, από τις οποίες απαλλοτριώθηκαν ή αγοράσθηκαν εκτάσεις για τις εγκαταστάσεις και τις ανάγκες ανάπτυξης των ορυχείων. (Β΄ βαθμός εντοπιότητας)
(3) Έπονται οι δημότες των πλησιέστερων στις εγκαταστάσεις των Λιγνιτωρυχείων Δημοτικών Ενοτήτων (όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 2 παρ. 1 του Ν. 3852/2010) ΔΗΜ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ και ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ του Δήμου Κοζάνης, καθώς και ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ του Δήμου Εορδαίας. (Γ΄ βαθμός εντοπιότητας)
(4) Έπονται οι δημότες των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων των Δήμων του Νομού Κοζάνης. (Δ΄ βαθμός εντοπιότητας)
(5) Έπονται οι δημότες των Δήμων όλων των Νομών της χώρας. (Ε΄ βαθμός εντοπιότητας)
Β. Για την απόδειξη της εντοπιότητας οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν πιστοποιητικό (ή βεβαίωση) πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερο των δύο μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής) του Δήμου ότι είναι δημότες του συγκεκριμένου Δήμου με ρητή σ’ αυτό αναφορά της Δημοτικής Ενότητας ή/και της Τοπικής/Δημοτικής Κοινότητας, σύμφωνα με τα ανωτέρω, κατά περίπτωση, επίπεδα εντοπιότητας.
Οι υποψήφιοι χωρίς ελληνική ιθαγένεια που είναι πολίτες Κράτους – Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να αποδείξουν την ιδιότητα του δημότη, οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον οικείο Δήμο, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής), στην οποία να αναγράφεται ότι διαμένουν μόνιμα σε συγκεκριμένη Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα ή Δημοτική Ενότητα των ως άνω δήμων, κατά τον ελάχιστο χρόνο που ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία και απαιτείται για την εγγραφή ελλήνων πολιτών στα δημοτολόγια αυτών.

Αρχειοθήκη ιστολογίου