Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Αδαμίδης: Να μην φοβάται ο καταναλωτής για μπλακάουτ

"Να μην φοβάται ο καταναλωτής για μπλακάουτ" είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔEΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στον realfm 97,8 απαντώντας στο ερώτημα εάν απειλούν οι εργαζόμενοι της ΔEΗ με απεργιακές κινητοποιήσεις ή με μπλακάουτ αν κοπεί το ημερήσιο επίδομα σίτισης των 6 ευρώ.
"Αυτό είναι αστείο. Βεβαίως, είναι γνωστή η τακτική ενός κοινωνικού αυτοματισμού, είναι προσφιλές σπορ και της κυβέρνησης της σημερινής και της περσινής απέναντι σε όποιον διαμαρτύρεται" δήλωσε ο κ. Αδαμίδης και σημείωσε:
"Αυτό που έχουμε μπροστά μας και βεβαίως θα γίνουν κινητοποιήσεις είναι το εθνικό έγκλημα που αποκάλεσε ο κ. Τσίπρας πριν από τέσσερα χρόνια για την
πώληση της ΔΕΗ και ετοιμάζονται εντός των ημερών να καταθέσουν σχέδιο για την πώληση τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων μαζί με τα αντίστοιχα ορυχεία τα οποία προφανώς θα τα δώσουν κοψοχρονιά στους επίδοξους επενδυτές. Εκεί μετά θα είναι το δράμα των Ελλήνων καταναλωτών από την αύξηση των τιμολογίων".

"Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για τα αντίστοιχα 6 ευρώ σε μία σειρά από επιχειρήσεις του δημόσιου τομέα" ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔEΗ.



 https://energypress.gr/news/adamidis-na-min-fovatai-o-katanalotis-gia-mplakaoyt

Αρχειοθήκη ιστολογίου