Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Αναταραχή στους ΑΝ.ΕΛ. για την πώληση της ΔΕΗ

Με καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί μοιάζουν οι οργανώσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Δυτική Μακεδονία την επόμενη μέρα της ψήφισης του σχεδίου νόμου για πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη, το οποίο αποτελεί πλέον νόμο του κράτους. 
Αρκετά στελέχη δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους για τη θετική ψήφο που έδωσε το κόμμα του Πάνου Καμένου, παρά τις μέχρι τώρα αντίθετες διακηρυγμένες θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», το Σαββατοκύριακο συνέρχονται σε κοινή συνεδρίαση οι Συντονιστικές Επιτροπές Κοζάνης και Φλώρινας, μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα, με θέμα τις ραγδαίες εξελίξεις στη ΔΕΗ. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει έντονη αναταραχή στο εσωτερικό αυτών των οργανώσεων και ίσως οι εσωκομματικές εξελίξεις και οι αποφάσεις που θα ληφθούν, θα βάλουν σε μεγάλους μπελάδες την ηγεσία του κόμματος και τον πρόεδρό του.
Η κοινή συνεδρίαση των δύο Συντονιστικών Επιτροπών των ΑΝΕΛ Κοζάνης και Φλώρινας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως, στον μεγάλο κυβερνητικό εταίρο, στον ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα είναι ήρεμα, καθώς τα αντανακλαστικά της συνείδησης δεν έχουν ενεργοποιηθεί, όπως έγινε με την περίπτωση του μικρού κυβερνητικού εταίρου.

(e-ptolemeos.gr)

Αρχειοθήκη ιστολογίου